Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος Κουτσοπύρος, Πουλόπουλος!

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από τον Πιερικό οι Κουτσοσπύρος, Πουλόπουλος. Προς συμφωνία με Μοκακε!

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές του Πιερικού ενόψει της νέας σεζόν και το flnews.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κινήσεις σε ό,τι αφορά στο έμψυχο δυναμικό. Συγκεκριμένα, διαφωνία προέκυψε με τους Γιώργο Πουλόπουλο, Χρήστο Κουτσοσπύρο αμφότεροι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ ο Μάρκους Μοκακέ πήρε τα οφειλόμενα και υπάρχει αισιοδοξία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Συμφωνία υπάρχει και με τον Πέτρο Κοντέων.

Κρούση έγινε στον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου και το κλίμα είναι θετικό, ενώ ερώτημα αποτελεί το μέλλον του Μπλαζέφσκι και του Πέντα στον οποίο θα προταθεί μείωση αποδοχών. Αντίθετα, οι νεαροί Μιχαηλίδης, Νίκου, Τσικαδέρης επέστρεψαν από τον Βατανιακό και προπονούνται με τους «ασπρόμαυρους», ενώ κοντά σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό βρίσκεται η ΠΑΕ για την παραχώρηση του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Κανένα θέμα Βοσνιάδη

Στο θέμα του προπονητή, η διοίκηση έκανε γνωστό ότι η περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να απασχολεί λόγω οικονομικού και εξαιτίας των συνεργατών που ήθελε να φέρει στην Κατερίνη ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής. «Κατεβάζουν» και τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, ενώ δεν αποκλείουν να γίνει νέα συνάντηση με τον Γιώργο Φοιρό.

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούνιος 2012 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep