Έφυγε ο Κισκαμπάνης

Η θέση της διοίκησης της Αναγέννησης Καρδίτσας για το οικονομικό, την αποχή και η αναμονή για Μίλερ.

[googlead][/googlead]

Διήμερο ρεπό είχαν πάρει το Σαββατοκύριακο (09,10/12) οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας. Και η Δευτέρα (11/12) επεφύλασσε εξελίξεις στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, Φώτης Κισκαμπάνης είχε δώσει διορία να πληρωθεί έως την Κυριακή (10/12), κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο έμπειρος αμυντικός ανέμενε την άφιξη του Κλάους Μίλερ για να πληρωθεί έστω μέρος των φετινών δεδουλευμένων. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έγινε και οι οφειλές τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Από την ΠΑΕ τόνιζαν, πάντως, ότι το ζήτημα θα λυθεί εκ των έσω και άμεσα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Γερμανού με τον ποδοσφαιριστή για να επιστρέψει ο δεύτερος στις υποχρεώσεις της θεσσαλικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλην αυτών που μετείχαν στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας (11/12) οι υπόλοιποι δεν προπονήθηκαν. Ωστόσο, από τη διοίκηση δεν χαρακτήρισαν το γεγονός ως «αποχή»... Και σημείωναν ότι η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά για το ματς με τη Βέροια. Άπαντες, βέβαια, περιμένουν την άφιξη Μίλερ για να γίνουν πληρωμές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep