Επιχείρηση ανασυγκρότηση

Το βλέμμα στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στρέφουν στον ΟΦΗ- Αγωνία για τον τραυματία, Γιαννη Κοιλιάρα. Κάρτες ο Ζιαμπάρης. 

[googlead][/googlead]

Η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή μπορεί να «πλήγωσε» τον ΟΦΗ αλλά ανήκει στο... παρελθόν. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του  έχουν στρέψει ήδη το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/12), που πλέον αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Οι Κρητικοί επιστρέφουν την Δευτέρα (11/12) στις προπονήσεις, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στον Γιάννη Κοιλιάρα. Ο ακραίος αμυντικός των «μελανόλευκων» αποχώρησε  τραυματίας με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Στην λίστα των τραυματιών βρίσκονται ήδη οι Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου και Περογαμβράκης. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Ζιαμπάρης και θα αποφασιστεί πότε θα εκτίσει την ποινή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Δευτέρα έχει προγραμματίσει προπονητικό δίτερμα με την Κ19, στο οποίο θα αγωνιστούν οι παίκτες που δεν έπαιξαν το Σάββατο (09/12).

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep