Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελληνική ΑΕΛ… στη Σαμαρίνα

Στην Σαμαρίνα θα χτιστεί η ΑΕΛ της νέας σεζόν όπως όλα δείχνουν, αφού ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας καταλήγει στην επιλογή που είχε κάνει και τις δύο προηγούμενες σεζόν με τον Τυρναβο. Στην Σαμαρίνα θα χτιστεί η ΑΕΛ της νέας σεζόν όπως όλα δείχνουν, αφού ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ζιώγας καταλήγει στην επιλογή που είχε κάνει και τις δύο προηγούμενες σεζόν με τον Τυρναβο.

Ο Μιχάλης Ζιώγας φαίνεται πως καταλήγει στη λύση της Σαμαρίνας για να «χτίσει» την ΑΕΛ της επόμενης σεζόν.

Η Σαμαρίνα είναι τελικά ο τόπος που καταλήγει το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ για την προετοιμασία της ομάδας. Το ορεινό χωριό των Γρεβενών είναι ανάμεσα στα ελληνικά χωριά που έχουν το μεγαλύτερο υψόμετρο και τα 1.515 μέτρα εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στα τέλη Ιουλίου που αναμένεται να βρεθούν εκεί. Ο προπονητής της ΑΕΛ, μαζί με τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις στη Σαμαρίνα, όπου τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε δουλέψει ο Μιχάλης Ζιώγας με τον Τύρναβο το καλοκαίρι.

Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν την άνεση που επιζητά το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ σε συνδυασμό με την ησυχία που χρειάζεται για να δουλέψουν. Τα γήπεδα προπόνησης είναι κοντά στο ξενοδοχείο και παράλληλα υπάρχει η άνεση του γυμναστηρίου, της σάουνας και της πισίνας για να έχουν όσα κρίνουν απαραίτητα για σωστή προετοιμασία. Η ομάδα της ΑΕΛ αναμένεται να βρεθεί εκεί στα τέλη Ιουλίου, ανάλογα βέβαια και με το πότε θα οριστεί η αρχή της επόμενης σεζόν στην Football League.

Η φετινή χρονιά κλείνει με την προπόνηση της Τρίτης 5 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μέχρι πέντε εβδομάδες ελευθερίας μέχρι την πρώτη συγκέντρωση στην Λάρισα για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο προγραμματισμός, πάντως, έχει αρχίσει με βασική προϋπόθεση πως δεν θα υπάρξει ανατροπή στο θέμα του προπονητή και ο Μιχάλης Ζιώγας θα οδηγήσει την ΑΕΛ και στη νέα σεζόν. Αυτό θα ξεκαθαρίσει όταν κλείσει το διοικητικό θέμα και πάρει τις αποφάσεις του ο Κώστας Πηλαδάκης.

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2012 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep