"Τα συν και τα πλην του ΟΦΗ"

Ο Μηνάς Πίτσος σχολίασε το ηρακλειώτικο ντέρμπι Εργοτέλης - ΟΦΗ

[googlead][/googlead]

Τα συν και τα πλην του ΟΦΗ επεσήμανε με δηλώσεις του στο Athletic Radio ο προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος, ενώ παράλληλα χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου για τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ντέρμπι Εργοτέλης – ΟΦΗ 2-4;
«Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο Παγκρήτιο την Δευτέρα και να δω το ματς. Ήταν μία δίκαιη νίκη για τον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, ενώ στο δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλός, ίσως λόγω του 1-3.

Ο Εργοτέλης δέχεται πολλά και εύκολα γκολ. Στο ανοικτό γήπεδο ο ΟΦΗ έκανε το παιχνίδι του και αφού η άμυνα του Εργοτέλη ήταν ψηλά ήταν αναπόφευκτο να δεχθεί 4 γκολ».

-Για τον φετινό ΟΦΗ:
«Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ καλή ομάδα. Προσεγγίζει καλά τα ματς, αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχει αρκετά νεκρά διαστήματα. Δεν έχει σταθερό ρυθμό και ίσως να είναι κακή νοοτροπία που είπε και ο Παπαδόπουλος. Δεν έχει την ίδια φρεσκάδα επί 90 λεπτά. Έτσι και στο Παγκρήτιο σαν να κατέβηκαν οι διακόπτες.

Έχει όμως δυναμική και κόσμο. Το ρόστερ του είναι πλήρες και δεν φαίνονται τόσο οι απουσίες του. Θα διεκδικήσει την άνοδο και αν δείξει σταθερότητα εκτός έδρας και εκμεταλλευτεί το "Γεντί Κουλέ" μπορεί να τα καταφέρει».

-Για τον Εργοτέλη και τον Τάκη Γκώνια:
«Έχω ενστάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά ο προπονητής του ξέρει καλύτερα από όλους. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα εντυπώσεων, αλλά για ποιες εντυπώσεις να μιλάμε όταν δέχεται 4 και 5 γκολ; Πρέπει να ανακαλέσει τα πάντα νομίζω πριν είναι αργά. Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι διεκδικεί φέτος. Θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ας πέσει;"

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep