Αποπληρωμή σε μηνιαίες δόσεις

Ο ΟΦΗ κατέβαλε μέρος της οφειλής στον Ντίνο Πάγκαλο και προτείνει αποπληρωμή των πρώην παικτών σε μηνιαίες δόσεις.

[googlead][/googlead]

Τις τρύπες του παρελθόντος τρέχει να κλείσει η διοίκηση του ΟΦΗ και προς αυτή την κατεύθυνση κατέβαλε 5.000 ευρώ στον Ντίνο Πάγκαλο. Παράλληλα, πρότεινε στον πρώην παίκτη της ομάδας -όπως και στους υπόλοιπους με τους οποίους υπάρχουν εκκρεμότητες- να γίνεται εφεξής η αποπληρωμή σε μηνιαίες δόσεις.

Επίσης, η ΠΑΕ προσπαθεί να ρίξει τα ποσά όσων παικτών έχουν διεκδικήσεις για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους (2017-18), εφόσον βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλη ομάδα.

Με αφορμή όλο αυτό το σκηνικό ο πρόεδρος Φώτης Τσάλος έστειλε μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ επαναλαμβάνοντας ότι αναγκάζεται η τωρινή διοίκηση να καλύψει υποχρεώσες που βαραίνουν την προηγούμενη, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε όλα τα επίπεδα "για να μπορέσουμε να πετύχουμε".

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ και το μήνυμα του προέδρου:

"Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντίνο Πάγκαλο, βρίσκεται ο ΟΦΗ για την διευθέτηση της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπο του, από την περσινή χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος κατέθεσε στον λογαριασμό του παίκτη 5 χιλιάδες ευρώ έναντι της οφειλής που υπάρχει προς το πρόσωπο του και την διεκδίκηση του παίκτη προς τον ΟΦΗ.

Η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στον ποδοσφαιριστή, είναι τις επόμενες ημέρες να λάβει άλλη μια δόση 5 χιλιάδων ευρώ και μετά να πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση του. Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, είναι σε διαρκή επικοινωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλει ο ΟΦΗ από πέρσι και έχουν κινηθεί νομικά.

Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους παίκτες, για την αποπληρωμή της οφειλής, που υπάρχει προς αυτούς, σε μηνιαίες δόσεις. Στην κατηγορία αυτή, βρίσκονται οι Οστοϊτς, Ράντι, Δαύκος και Βουό.

Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς έχουν ήδη λάβει απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, σημαντικά ποσά.

Πρόθεση του ΟΦΗ είναι να πληρώσει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται και ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούν εκείνοι που είχαν συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά με το ΟΦΗ, αλλά δεν συνεχίζουν φέτος στην ομάδα μας, αλλά βρίσκονται σε άλλες ομάδες.

Εκείνο που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είναι πως «τα χρέη αυτά βαραίνουν την περσινή διοίκηση, αλλά καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παίκτες αυτούς και τους έχουμε δείξει τη διάθεση μας, να πάρουν τα χρήματα τους.

Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep