Αναγέννηση για κάθε αντίπαλο

Στο 0-0 έμειναν Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο 0-0 έμειναν Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και 0-0 κόντρα στην ΑΕΛ έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Μπορεί να πήρε ελάχιστη ουσία σε βαθμούς και γκολ σε αυτή τη σειρά των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά απέδειξε και με την ΑΕΛ πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Η λευκή ισοπαλία με την ομάδα της Λάρισας ήρθε να προστεθεί στην ήττα στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό και τη δύσκολη επικράτηση της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας ήταν αρκετά σκληρό, έγινε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε υπερπροσπάθεια από τους γηπεδούχους ώστε να διατηρηθεί το 0-0.

Η ομάδα της Λάρισας φωνάζει για το γκολ που ακυρώθηκε στο 82ο λεπτό, όπου φαίνεται να είναι πιο μπροστά ο Ναζλίδης, αλλά και για ένα τράβηγμα πάλι του Ναζλίδη από τον Μασούρα στο 84ο λεπτό που ίσως μπορούσε να δοθεί πέναλτι.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΛ από τον 8ο όμιλο, με την Παναχαϊκή και την Αναγέννηση Καρδίτσας να μένουν εκτός.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 8ος όμιλος
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΛ 0-0
ΚΟΚΚΙΝΗ: 87' Κωνσταντινόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88' Καρρίκι), Σταματάκης (51' Τζέλλος), Κονέ, Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80' Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50' Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46' Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων) ΒΟΗΘΟΙ: Νταλούκας (Τρικάλων), Τσιότσιος (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep