Του έμεινε η πίκρα

Ο Αρης έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος μετά την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αρης έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος μετά την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης έκανε υπερπροσπάθεια για την πρόκριση, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το 1-1 και το εισιτήριο για τους «16».

[googlead][/googlead]

Ο Άρης ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και κρατούσε την πρόκριση μέχρι το 71ο λεπτό, όταν ο Σολτάνι ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε ασφικτικά την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έκανε πολλές φάσεις, όμως δεν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Το απόλυτο κέρδος που πήρε από τα πρώτα 45 λεπτά ήταν η αποβολή του Καρανίκα (36') και από εκείνο το σημείο έπαιξε με παίκτη παραπάνω για το υπόλοιπο διάστημα.

Η πίεση του Άρη έφερε καρπούς με την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς (60') και το 1-0 ήταν σκορ που έδινε τους «κίτρινους» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που έπρεπε να ρισκάρει και η είσοδος των Σολτάνι και Γιάκου έφερε αποτέλεσμα με τον πρώτο να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε την πρόκριση στην ηπειρωτική ομάδα.
Ο Άρης πάλεψε μέχρι το τέλος να βρει το χρυσό γκολ που θα του έδινε πάλι προβάδισμα, αλλά δεν το κατάφερε και έφυγε με την πίκρα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την ικανοποίηση πως ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του παρά το ότι δεν πήρε την πρόκριση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - 7ος όμιλος
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1-1 
ΓΚΟΛ: 60' Μιλούνοβιτς - 71' Σολτάνι
ΚΟΚΚΙΝΗ: 36' Καρανίκας

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83' Καπνίδης), Νίκιτς (75' Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (71' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41' Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Διπλάρης (Καρδίτσας), Σάββας (Σερρών)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΓΙΑΝΝΙΝΑ 5
2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4
3 ΑΡΗΣ 4
4 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 02:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep