Για το γόητρο...

Ποντάροντας στην έδρα της η Αναγέννηση Καρδίτσας θα υποδεχτεί την ΑΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου- Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ορθοπεδικό, Μιλτιάδη Γεωργούση. 

[googlead][/googlead]

Να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία της στα εντός έδρας παιχνίδια, θα προσπαθήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ (29/11, 19:30). Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, μπορεί να χρειάζεται ένα «μικρό θαύμα» για να βρεθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο πάντα μια αναμέτρηση κόντρα στην Λάρισα έχει έξτρα κίνητρο και αυτόν δεν είναι άλλο από το γόητρο. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας του το πρωί της Τρίτης (28/11), με τους Φώτη Κισκαμπάνη και Δημήτρη Θεοδωράκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι αμφότεροι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Τετάρτης από την εξέδρα. Όσον αφορά την αποστολή, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, ο Γιώργος Βαζάκας έδωσε ραντεβού με όλους τους παίκτες του το πρωί της Τετάρτης (29/11) και λίγη ώρα πριν από την σέντρα θα ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα. 

Από κει και πέρα η Αναγέννηση Καρδίτσας ευχαρίστησε δημόσια τον ορθοπεδικό χειρούργο, Μιλτιάδη Γεωργούση για τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Ορθοπεδικό Χειρούργο κ. Μιλτιάδη Γεωργούση για την καίρια και ουσιαστική συμβολή του σε θέματα πρόληψης και ιατρικής φροντίδας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Πέραν της επιστημονικής του κατάρτισης και δυνατότητας, ξεχωρίζει για το ήθος, την άψογη συμπεριφορά και την ανθρώπινη συμπαράστασή του στους παίχτες μας. Αποτελεί τιμή για την ομάδα μας να έχει έναν διακεκριμένο συνεργάτη στο πλευρό της επιδεικνύοντας ζήλο και αγάπη για το λειτούργημά του.  Μετά τιμής, Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννησης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep