«Καθυβρίζεται από το 10λεπτο»

Ο Νίκος Κουρμπανάς ζήτησε την στήριξη των οπαδών ώστε ο Παναιγιάλειος να γυρίσει τη σε βάρος του κατάσταση.

[googlead][/googlead]

Η εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών του Παναιγιάλειου. Ο Νίκος Κουρμπανάς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε να στηρίξουν τους παίκτες του προκειμένου να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι παίκτες του ΑΟΤ έπεφταν διαρκώς κάτω και δεν κρατήθηκαν όσα λεπτά καθυστερήσεις έπρεπε.

Αρχικά ο Κουρμπανάς είπε:

«Όσον αφορά το παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Να του ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Τώρα στον αγωνιστικό τομέα. Μπορεί να το δει κάποιος με πολλές οπτικές γωνίες. Ότι η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή, ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, μπήκε φάσεις, σε πέθανε, πήρε το ματς. Μια άλλη οπτική γωνία είναι ότι η ομάδα ήταν μέτρια πολύ, δεν είχε αρχή και τέλος, είναι και αυτο κάτι. Μπορεί να το πει κανείς.

Η άλλη οπτική γωνία είναι πως η ομάδα προσπάθησε, δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να πάει σε καλές φάσεις και κυνδίνευσε μόνο από στατικές. Αλλά και το στατικό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Πιστεύω οτι δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, όπως προείπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δουλεύονται στις προπονήσεις. Το ζητουμενο είναι ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι, που δουλέψαμε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, μια στιγμιαία αδράνεια μας έφερε πίσω στο σκορ. Όταν μένεις πίσω στο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ψάχνει πολλά πράγματα, όπως και εμείς σήμερα, είναι δύσκολο.

Γιατί η ομάδα ήθελε να κάνει μια μεγάλη νίκη για να μπει καλύτερα στο πρωτάθλημα. Το ίδιο έψαχνε και ο αντίπαλος. Και την βρήκε την φάση του. Από κει και πέρα χωρίς να μας δημιουργήσει προϋποθέσεις, πήγαμε σε φάσεις, ισορροπήσαμε το παιχνίδι καλά, προσπαθήσαμε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα. Πήγαμε από τα άκρα, γύρισε η μπάλα, αλλά δεν είχαμε την τελική να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ήττα είναι πάντα ήττα και είναι δύσκολη.

Όταν πήγαμε να κάνουμε την τρίτη αλλαγή, να πιέσουμε μιας και ήθελε ακόμα 15 λεπτά για την λήξη του αγώνα, δυστυχώς ήρθε η αποβολή. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες έγινε η προσπάθεια να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Εάν με ρωτήσετε τι συνέβη, θα σας έλεγα οτι η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά δεν έδωσε και δικαίωμα στον αντίπαλο.

Δεν κυμανθήκαμε σε τεράστια καλά επίπεδα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που φάνηκε. Την βλέπει κανείς. Μπορεί η απόδοση να μην κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά είχε την προσπάθεια, το κυνήγησε το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο σου δίνει ένα καλό. Κάθε εβδομάδα μπορείς να πας να παλέψεις. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε. Πάντα περιμένει το επόμενο παιχνίδι για να μπορέσεις να επανέλθεις».

Παράλληλα ο Νίκος Κουρμπανάς δεν παρέλειψε να κάνει τα παραπονά του για τις καθυστερήσεις από πλευράς Τρικάλων:

«Δεν κάνω ποτέ παράπονα για τη διαιτησία, δεν δίνω αξία. Ο αντίπαλος επέλεξε ένα συγκεκριμένο τρόπο ποδοσφαίρου, καθώς ήθελε να πάρει ένα αποτέλεσμα και το πήρε. Το πήρε με έναν διαφορετικό τρόπο και καλά έκανε. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη. Ανθρώπινα. Δεν στέκομαι εκεί καθόλου. Είχαμε έξι αλλαγές. Τρία λεπτά καθυστερήσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας έπεσαν 25 φορές κάτω και ο διαιτητής έδειξε ένα λεπτό καθυστερήσεις. Αλλά δεν στέκομαι εκεί.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Όταν ήρθα, μου ζήτησαν να δούμε το θέμα ψηλά. Ούτως η άλλως δεν μπορούμε να το δούμε χαμηλά. Ο κόσμος είναι δύσκολος στο Αίγιο. Αλλά σε κάποιες στιγμές δύσκολες πρέπει να στηρίζει τους παίκτες. Θα πρεπει να αναλογιστούν ότι έχει μια ομάδα έξι χρόνια στη Β' Εθνική και ότι κάποιοι άνθρωποι ματώνουν. Όπως και αυτοί πληρώνοντας εισιτήριο.

Δεν μπορεί στα δέκα λεπτά από το ξεκίνημα του αγώνα παίκτης της ομάδας μας να καθυβρίζεται στα ίσα. Δεν είναι ωραίο. Πρέπει να είναι λιγάκι υποστηρικτικός. Ο Παναιγιάλειος έχει κουλτούρα. Ξέρουμε τις ευθύνες, δεν τις αποποιούμαστε, ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Η ομάδα δεν έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά έτσι θα πάει το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Εσάς αν ήσασταν στην κερκίδα θα σας άρεσε αυτό το πράγμα;

«Έχεις δίκαιο. Δεν είναι καλή η εικόνα της».

Τι θα κάνουμε γι' αυτό; Αλλάζετε πρόσωπα κάθε αγωνιστική. Είναι λογικό μετά από 3,5 μήνες;

«Έχετε δίκαιο. Θα κοιτάξουμε από εδώ και πέρα να ισορροπήσουμε την ομάδα».

Σε ερώτηση αν είναι σύμπτωση που δέχεται η ομάδα γκολ από το κέντρο άμυνας:

«Θέλει δουλειά το κομμάτι αυτό».

Τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, ο οποίος έκανε λόγο για μια δύσκολη μέρα:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Στον αγωνιστικό τομέα θα συμφωνήσω με τον κόουτς. Εμείς οι ποδοσφαιριστές αδικούμε τους εαυτού μας. Γιατί σε καίρια σημεία χάνουμε την συγκέντρωσή μας και δεν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια. Είδαμε μια ομάδα, τα Τρίκαλα που είναι ακριβή ομάδα και κοίταξε πώς θα πάρει το παιχνίδι.

Με τρόπους και αγωνιστικούς και με εξωαγωνιστικούς. Καθυστερήσεις και τα σχετικά. Και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Να μην το αφήνουμε να περάσει έτσι. Όλοι πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και τι πρέπει να γίνει. Πικρία υπάρχει σε όλους. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας.

Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Είμαστε αυτοί που μπορούμε να το αλλάξουμε. Τον καταλαβαίνουμε τον κόσμο, είμαστε μαζί του, αλλά όλη αυτή την εικόνα μπορούμε να την αλλάξουμε μέσα από δουλειά και μέσα από ηρεμία. Σαν αρχηγός της ομάδας αυτό συνιστώ σε όλους. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε».

Για τους λόγους που δείχνουν αυτό το πρόσωπο:

Αν υπήρχε κάποιος λόγος θα μπορούσες να το φτιάξεις. Κάθε φορά δοκιμάζουμε στην προπόνηση, αλλάζουμε πράγματα, σχήματα, πολλά για να βρούμε αυτό που πρέπει. Καμιά φορά βλέπουμε ομάδες και στην Ευρώπη με ρόστερ απίστευτα και κάνουν μια χρονιά φουλ και την επόμενη δεν ξέρουν τι τους φταίει. Δεν είναι φαινόμενο στο ποδόσφαιρο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δούμε τι φταίει. Πιστεύω θα το φτιάξουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep