Τύφλα να έχουν οι επιθετικοί...

Τα νικητήρια γκολ στην καριέρα του Γιώργου Δεληζήση, που έχει εξελιχτεί σε σημαντικο «κεφάλαιο» για τον Άρη. 
[googlead][/googlead]
 
Ο Γιώργος Δεληζήσης έβαλε...φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ντέρμπι του Άρη με την Παναχαϊκή, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ υπερ της ομάδας του. Αν και αμυντικός, ο «Δέλη» δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που βγάζει τα... κάστανα απο την φωτιά με κάποιο τέρμα. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ στην καριέρα του 29χρονου ποδοσφαιριστή που κρίνει ένα παιχνίδι, αριθμός αρκετά μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για στόπερ.
 
Για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το έπραξε την σεζόν 2010-11, όταν είχε χαρίσει τη νίκη στον Εορδαϊκό σε βάρος του Αετού Σκύδρας με 1-0. Ακολούθησε η αγωνιστική περίοδος 2014-15, όταν φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ είχε σκοράρει κόντρα στον Φωκικό (1-0) και πέρυσι ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης στα παιχνίδια με Χανιά (1-0) και Ολυμπιακό Βόλου (2-1).
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος αμυντικός, αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι, έχει εξελιχτεί σε σημαντικό «κεφάλαιο» για τον Άρη. Για του λόγου το αληθές, στα επτά επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει οι Θεσσαλονικείς (5 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) δεν έχει χάσει ούτε λεπτό. Άλλωστε η απόφαση του Δημήτρη Σπανού να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού μόνο τυχαία δεν ήταν...
 
[googlead][/googlead]
 
Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep