Χωρίς Πολύζο ο Αιγινιακός

Νοκ άουτ ο Πολύζος από τον αγώνα του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Πόντου. Ομιλία Ζήρνα.

Μετά το 1-1 με τον Παναιγιάλειο, ο Αιγινιακός θέλει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Την Κυριακή (26/11, 15.00) η ομάδα της βόρειας Πιερίας υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, παιχνίδι στο οποίο ο Κώστας Νικολαΐδης δεν υπολογίζει στον τραυματία Πολύζο. Ο Γιαζιτζόγλου έχει κάνει ένεση στο γόνατο και είναι αμφίβολος, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Σοφιάνη. Και με τους δύο ο τεχνικός του Αιγινιακού θα μιλήσει πριν από το ματς και αν του πουν ότι αισθάνονται καλά, τότε θα τους πάρει στην αποστολή.

Τόλιος και Ζούρκος έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους και θα είναι στη 18άδα, η οποία θα ανακοινωθεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Στην τελευταία προπόνηση, από εκεί και πέρα, έδωσε το παρών ο ένας εκ των τριών επενδυτών, Βασίλης Ζήρνας, ο οποίος μίλησε στους παίκτες.

Τους τόνισε ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας καθώς και πως ό,τι έχει πετύχει έως σήμερα ο Αιγινιακός, αυτό οφείλεται στον Γιάννη Νιώπα. Ξεκαθάρισαν ότι ο τελευταίος δεν θα είναι στο Δ.Σ., αλλά ότι όποτε έχει κάτι να πει, εκείνοι θα τον ακούν και θα τον συμβουλεύονται. Μάλιστα επεσήμαναν πως θα υπάρξει ενίσχυση με 4-5 παίκτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep