Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Δοκιμές… με Νέα Πέραμο

Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δει νέους ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν στο φιλικό της Πέμπτης με τη Νέα Πέραμος. Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δει νέους ποδοσφαιριστές που θα δοκιμαστούν στο φιλικό της Πέμπτης με τη Νέα Πέραμος.

Ο Βύζας Μεγάρων θα αλλάξει εντελώς το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και ήδη αρχίζει τις δοκιμές παικτών την Πέμπτη το απόγευμα στο φιλικό με τη Νέα Πέραμο.

Ευκαιρία να δοκιμάσουν νέους ποδοσφαιριστές ώστε να γεμίσουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν θα έχουν στον Βύζαντα στο φιλικό που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο των Μεγάρων. Η στελέχωση για τη νέα σεζόν έχει ήδη αρχίσει με κινήσεις που έχουν γίνει για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, αλλά θα χρειαστούν και αρκετοί ελεύθεροι που αναζητούν νέο συμβόλαιο.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα και να δώσει την εισήγηση του στη διοίκηση. Οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη οριστικοποιήσει την συνεργασία τους ενόψει της νέας σεζόν και το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να γίνει στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται. Το κλίμα είναι αρκετά θετικό και από τους δύο, αλλά μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία κανείς δεν διακινδυνεύει προβλέψεις.

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάιος 2012 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep