Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα ΑΕΛ με... κομμένα πόδια

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Φιλική ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ στα Δένδρα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Υπό το βάρος της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και με πολλούς νεαρούς στην αρχική ενδεκάδα η ΑΕΛ δεν κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι της παρά μόνο στο τελευταίο ημίωρο όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι εμπειρότεροι με μπροστάρη τον Λουίς Μπόα Μόρτε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα βυσσινί.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβάνομαι την ψυχολογία τους και τους κατανοώ», ήταν τα λόγια του Ουαλού τεχνικού ηγέτη της ομάδας μας, ο οποίος δήλωσε «έκπληκτος και απογοητευμένος από τη σημερινή εξέλιξη», προσθέτοντας: «Για μένα η διαφθορά είναι διαφθορά. Πριν από λίγα χρόνια στην Ιταλία μια ομάδα υποβιβάστηκε και της αφαιρέθηκε ο τίτλος εξαιτίας της διαφθοράς. Δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν άλλοι νόμοι για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, ούτε μπορώ να καταλάβω το πώς εφαρμόζονται». Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα τόνισε ότι «όπως αντιλαμβάνεστε, η ψυχολογία όλων στο αγωνιστικό τμήμα είναι βαριά. Θα χρειαστούμε 2-3 ημέρες για αν συνέλθουμε, να ηρεμήσουμε και να ανακτήσουμε δυνάμεις. Αυτή η ομάδα – από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος της – έχει μάθει να λειτουργεί με διαφάνεια, μέσα στα πλαίσια των κανονισμών. Πέρσι είχαμε μια κακή χρονιά και ο μόνος τρόπος για να το διορθώσουμε είναι να κερδίσουμε άμεσα την επάνοδό μας στη Super League. Κι αυτό θα κάνουμε». Όσο για τον σχεδιασμό και τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει ένα μήνα αργότερα απ’ ότι θα ξεκινούσε υπό κανονικές συνθήκες. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτή την πραγματικότητα. Χρειάζεται να δυναμώσουμε το ρόστερ μας και θεωρώ ότι σίγουρα θα υπάρξουν προσθήκες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των Μπλέντι ( 59’) και Καράμπελα (70’). Η ΑΕΛ μείωσε στο 77’ με τον Σαϊτιώτη, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Νούσια από το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπόα Μόρτε. Οι «βυσσινί» έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και ακόμα και να ανατρέψουν το σκορ.   Στο 55’ και το 76’ με τον Σιατραβάνη, στο 74’ με τον Καλί, στο 86’ με τον Ααράμπ και στο 90’ με τον Σεσίνια.

 

ΑΕΛ: Πρίφτης, Ρέντζας (66’ Καλί), Γκαλίτσιος (46’ Χατζής / 66’ Μπόα Μόρτε), Κολοβέτσιος (66’ Ταλ), Ααράμπ, Ιγκλέσιας (61’ Νεμπεγλέρας), Πλιάγκας (46’ Σιατραβάνης), Καρανίκας (61’ Σεσίνια), Βούζας, Κατσιαρός (46’ Παπαγεωργίου), Φαλάγγας (60’ Σαϊτιώτης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep