«Να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε»

Σοβαρότητα από όλους ζήτησε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά το 1-1 του Παναιγιαλείου στο Αιγίνιο.

[googlead][/googlead]

Θέμα έχει ο Παναιγιάλειος σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά, που στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του για δεύτερη φορά δεν «καθαρίζει» το τρίποντο και δέχεται γκολ στο τέλος. Αναλυτικά είπε:

«Είναι φυσιολογικό να είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν κινδυνεύσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σκοράραμε και μετά το 1-0 παίζοντας ο Αιγινιακός ανοικτά, θα μπορούσαμε σε δύο, τρεις φάσεις στην κόντρα να πάμε σε ένα δεύτερο τέρμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό δεν έγινε και στο τέλος ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και δεχτήκαμε ένα γκολ που συμβαίνει για δεύτερη φορά προς το τέλος του παιχνιδιού.

Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν κάτι επαναλαμβάνεται είναι θέμα. Όταν θες να λες ότι θες να κοιτάξεις ψηλά, από τη στιγμή που ένα παιχνίδι έρχεται έτσι πρέπει να το κερδίζεις. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε για τα δεδομένα της Football League. Ο Παναιγιάλειος είναι όνομα, όπως μπορεί να είναι και ο Αιγινιακός. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε. Η ομάδα ζητάει πράγματα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Αιγινιακού που έκανε το γκολ.

Όταν ανοίκτηκε ο Αιγινιακός είχαμε φάσεις και με μία καλή πάσα μπορούσαμε να πάμε στο 2-0. Εκεί ήταν το πρόβλημά μας, όχι η άμυνα. Είχαμε χώρους, παίζοντας εμείς κλειστά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ευχαριστούμε τον Αιγινιακό και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep