Το 14ο "clean sheet" σε 20 αγώνες

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Στρέζος δεν δέχτηκε γκολ σε τρίτο σερί φετινό παιχνίδι και συνολικά σε 14ο (από τα 20) στην καριέρα του στον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ προβλημάτισε με την εμφάνιση του στο εκτός έδρας 0-0 με τα Τρίκαλα, αλλά εξαιρείται του γενικότερου κανόνα ο Γιώργος Στρέζος.

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών -που μνομονεύτηκε και από τον προπονητή των αντιπάλων Σωτήρη Αντωνίου- είχε θετικότατη παρουσία και πέτυχε το τρίτο σερί "clean sheet" στο πρωτάθλημα.

Προηγουμένως ο 22χρονος γκολκίπερ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση (0-0) και κόντρα στον Αιγινιακό στο "Γεντί Κουλέ" (6-0), χωρίς βέβαια να αισθανθεί σε εκείνα τα παιχνίδια την πίεση που είχε στα Τρίκαλα.

Αν συνυπολογιστεί και το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά (1-0 νίκη εντός έδρας ο ΟΦΗ), ο Στρέζος δεν έχει δεχτεί γκολ στους τέσσερις από τους πέντε επίσημους αγώνες της ομάδας του στη σεζόν 2017-18.

Ο μοναδικός αντίπαλος που έχει σκοράρει απέναντι στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ είναι ο Τιμόθεος Τσελεπίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα της πρεμιέρας στις Σέρρες (νίκησαν 1-2 οι Κρητικοί).

Να σημειωθεί εδώ ότι την περασμένη σεζόν ο Στρέζος είχε 15 συμμετοχές στη Football League με τους Κρητικούς (από τον Γενάρη που κατηφόρισε στο Ηράκλειο) και μέτρησε 10 "clean sheet" εκ των τα έξι ήταν σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Οπότε συνολικά σε 20 συμμετοχές με τον ΟΦΗ (19 Πρωτάθλημα, 1 κύπελλο) έχει 14 "clean sheet" και 6 γκολ παθητικό.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 09:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep