Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνει ταλέντα η Επανομή

Διήμερο δοκιμών θα διανύσει η Αναγέννηση Επανομής από την Παρασκευή (01/06).

Τα πλάνα για τη νέα χρονιά κάνει η ομάδα νέων της Αναγέννησης Επανομής. Ήδη ο προπονητής, Κώστας Γαλτσίδης περιμένει τα δοκιμαστικά, που προγραμματίστηκαν για την Παρασκευή και το Σάββατο, ελπίζοντας να... αλιεύσει «λαβράκια». Σε αυτά μπορούν να μετέχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1992 ως το 1996, ενώ τα δοκιμαστικά τελικά θα λάβουν χώρα στο γήπεδο του Μεσημερίου (στις 17:00 και τις δυο μέρες), αφού στο «Νίκος Σαράφης» ξεκίνησαν βελτιωτικά έργα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, όποιος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί στον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη (τηλ. 6973033773) και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Πρόιο (τηλ. 6978002533).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της καλής δουλειάς που γίνεται στους νέους, τουλάχιστον τρεις από την περσινή ομάδα αναμένεται να προωθηθούν το καλοκαίρι στην επαγγελματική. Την ίδια στιγμή, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα προπονητή για την πρώτη ομάδα, μετά την αποχώρηση του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον πρόεδρο, Μιχάλη Μπαλασά να ασχολείται πάντως και με διοικητικά ζητήματα (ορισμός γενικής συνέλευσης και ανεύρεση παραγόντων που επιθυμούν να εμπλακούν στην ΠΑΕ).

Last modified onΤετάρτη, 30 Μάιος 2012 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep