«Χρέη 800 χιλιάδες»

Ο Μιχάλης Τσορμπατσίδης τόνισε ότι ακόμα και αν ο Αχαρναϊκός πλήρωνε τις προσφυγές η αποβολή δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί.

[googlead][/googlead]

«Αντίο» στη Football League είπε ο Αχαρναϊκός. Και όπως δήλωσε ο Μιχάλης Τσορμπατσίδης στο FL News, ακόμα και αν πληρώνονταν μέρος των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές που είχαν καταθέσει προσφυγές, η αποβολή από το πρωτάθλημα θα ερχόταν άμεσα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι φάκελος στην ΕΕΑ δεν υπήρχε και υποστήριξε ότι η «μαύρη τρύπα» ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Τσορμπατσίδης ανέφερε στο FL News:

«Τρέξαμε όλες αυτές τις ημέρες με τον δικηγόρο, Αργύρη Λίβα. Πήγαμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, στη Football League. Ήρθαμε σε επαφή με τους εννέα ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ώστε να διακανονίσουμε τις οφειλές και να δώσουμε κάποιο μέρος των οφειλομένων, αλλά μετά από μία εβδομάδα έπρεπε να δώσουμε άλλες 80 χιλιάδες ευρώ για εγγυητική που δεν υπήρχε.

Να ξέρουν όλοι ότι δεν υπήρχε καν φάκελος στην ΕΕΑ. Αόρατος ήταν ο Αχαρναϊκός και δεν ξέρω, γιατί ξεκίνησε να παίξει στο πρωτάθλημα. Πώς αποφάσισαν να «κατέβει» από τη στιγμή που δεν υπήρχε φάκελος; Και τα συμβόλαια δεν γνωρίζω ποιος τα έχει υπογράψει. Ποιος είχε συμφέροντα; Η διοίκηση είχε παραιτηθεί και δεν υπήρχε κανείς μέτοχος. Ο κύριος Λίβας το έψαξε, αλλά μας είπε ότι θα ήταν άδικος κόπος

Το ποσό για τους εννέα ποδοσφαιριστές βρέθηκε, αλλά την προσεχή εβδομάδα ο Αχαρναϊκός θα χρειαζόταν άλλες 80 με 100 χιλιάδες, οπότε ακόμα και αν έκλεινε αυτό μέτωπο, θα άνοιγαν άλλα. Και την μεθεπόμενη πάλι, γιατί θα έρθουν κι άλλες προσφυγές. Είναι ακόμα 12 ποδοσφαιριστές και προπονητές, πέντε ξενοδοχεία, μία εταιρεία για τον χλοοτάπητα. Την έχουν χρεώσει πολύ την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό ο Αχαρναϊκός θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν με το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη στη Γ' Εθνική. Φώναζα το καλοκαίρι να πάει η ομάδα στη Γ' Εθνική, αλλά έκανε 28 χρόνια να επιστρέψει. Ήμουν το 2011 στην ομάδα όταν ανεβήκαμε μετά από τόσα χρόνια. Είχαμε 2- 2.500 κόσμο στο γήπεδο και μετά έμειναν 300.

Όλα τα χρέη θα πάνε στα φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ, τον κύριο Κολιό, τον κύριο Καλόμαλο και σε όλους αυτούς που ήταν διαχειριστές τα τελευταία χρόνια και έφεραν αυτή την ομάδα, που την δώσαμε καθαρή και με μηδέν χρέος, να έχει χρέη 800 χιλιάδες.

Παρακαλούμε την ΕΠΟ, τη Football League και τον ΠΣΑΠ να δώσει ένα περιθώριο σε όλα τα παιδιά που έμειναν άνεργα να πάνε σε ομάδες. Είναι κρίμα να μείνουν χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep