Κισκαμπάνης αντί Ρουσσάκη

Εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει ο αρχηγός της ΑΣΑ, Φώτης Κισκαμπάνης Εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει ο αρχηγός της ΑΣΑ, Φώτης Κισκαμπάνης

Επιστροφή του αρχηγού, Φώτη Κισκαμπάνη ετοιμάζει ο Γιώργος Βαζάκας για το ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Απόλλωνα Πόντου. 

[googlead][/googlead]

Η παρουσία του Φώτη Κισκαμπάνη αναμένεται να αποτελέσει την μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Αναγέννησης Καρδίτσας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου (19/11) σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό κόντρα στον Παναιγιάλειο. Ο αρχηγός των Θεσσαλών εξέτισε την ποινή του και παρά το γεγονός πως ο Μανώλης Ρουσσάκης, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του τα πήγε πολύ καλά, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού μιας και αποτελεί την «κολώνα» της αμυντικής γραμμής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κισκαμπάνης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του καθώς είχε αγωνιστεί στους "Πόντιους" την διετία (2012-14) με μεγάλη επιτυχία.

Από κει και πέρα την Παρασκευή (17/11) η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα ο Γιώργος Βαζάκας δούλεψε για αρκετό διάστημα τις στημένες φάσεις μιας και αποτελεί ένα από τα «όπλα» του Απόλλωνα Πόντου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep