Χωρίς Σιώπη η 19αδα του ΟΦΗ

Ο Δημήτρης Σιώπης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο (18/11) ματς στα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Η αναγκαστική απουσία του άτυχου Άγγελου Οικονόμου (ρήξη χιαστών) είναι η μοναδική διαφοροποίηση στην αποστολή του ΟΦΗ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε επιλέξει 20αδα για το εντός έδρας ματς με τον Αιγινιακό, αλλά αυτή τη φορά προτίμησε να πάει με 19αδα στα Τρίκαλα (Σάββατο, 18/11, 15:00, ΕΡΤ3). Στα πλάνα του δεν συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Σιώπη ο οποίος είχε ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης τις τελευταίες μέρες, όμως προερχόταν από αποχή, λόγω αιματώματος στη μέση.

Στο απουσιολόγιο είναι εγγεγραμμένοι και οι τραυματίες Γιάννης Κοιλιάρας, Αλέξης Περογαμβράκης, Μανόλης Μονιάκης, ενώ έμειναν εκτός αποστολής ακόμη οι Μανόλης Φαζός, Βαγγέλης Πλευράκης, Γιώργος Κοντογιάννης και Γιάννης Παναγιώτου.

Ετσι, τη 19αδα απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουσκουνάς, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στα Τρίκαλα.

Στη βάση της θα επιστρέψει την Κυριακή (19/11) το πρωί ευελπιστώντας ότι θα κουβαλάει στις αποσκευές της και τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Θέλει όμως να στείλει μήνυμα υπεροχής και να μην χάσει βαθμούς για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (έχει προηγηθεί το 0-0 στην Καρδίτσα).

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep