Διπλό μήνυμα

Ο κόουτς Δημήτρης Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης έστειλαν μήνυμα στους παίκτες του Άρη.

[googlead][/googlead]

Να μην εφησυχάζουν οι βασικοί και να μην... ξενερώνουν οι αναπληρωματικοί... Αυτό το διπλό μήνυμα εστάλη μέσω του κόουτς Δημήτρη Σπανού και του τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη στην προπόνηση της Δευτέρας 13/11 στον Άρη.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Με την Καλλιθέα είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση μέχρι το 65'. Ήταν πάντως πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί προηγήθηκαν και οι τρεις βαθμοί στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη προσήλωση, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας την Κυριακή με τον Εργοτέλη. Δεν θέλω εφησυχασμό από κανέναν» τόνισε στην ομιλία του ο Δημήτρης Σπανός.

Από την πλευρά του ο Παύλος Μυροφορίδης ζήτησε «να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, κάναμε όμως μία ιδανική αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρετε όλοι. Ολοι είσαστε ίσοι σε αυτή την ομάδα. Θα χρειαστείτε όλοι».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep