Τρίτη φορά αλλαγή γκολκίπερ

Ο Τάσος Καραγκιόζης δέχτηκε πέντε (από τα συνολικά έξι) γκολ στην έδρα του ΟΦΗ Ο Τάσος Καραγκιόζης δέχτηκε πέντε (από τα συνολικά έξι) γκολ στην έδρα του ΟΦΗ

Σε τρίτο φετινό ματς του Αιγινιακού ο Τάσος Καραγκιόζης αντικατέστησε τον Θανάση Τόλιο στη θέση του τερματοφύλακα.

[googlead][/googlead]

Μέσα σε όλα τα άλλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Αιγινιακό (η ομάδα απειλείται ακόμη και με διάλυση όπως αποκάλυψε το FL News) υπάρχει και το ασυνήθιστο της αλλαγής τερματοφύλακα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια.

Ο πολύπειρος Θανάσης Τόλιος ζήτησε αρχικά να αντικατασταθεί λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (στο 71', ήττα 5-0), μετά στην πρεμιέρα της Football League με τον Άρη (στο 45', ήττα 5-0) και ξανά στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (στο 8', ήττα 6-0).

Σε αυτά τα παιχνίδια ο 41χρονος Θανάσης Τόλιος μάζεψε 8 φορές την μπάλα από τα δίχτυα του και άλλες τόσες ο αντικαταστάτης του, ο 20χρονος Τάσος Καραγκιόζης.

Ενδιάμεσα ο Τόλιος δέχτηκε και 2 γκολ από τη Δόξα Δράμας (2η αγωνιστική).

Συνολικά στο πρωτάθλημα ο Αιγινιακός έχει 0-13 τέρματα ύστερα από τρεις στροφές και υποδέχεται την Κυριακή 19/11 τον Παναιγιάλειο ως ουραγός και με τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep