«The Ring of fire 2» (photos)

Ιστορική βραδιά για τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου 18.000 οπαδοί έκαναν τη νύχτα... μέρα στο φιλικό με τη Μπόκα (1-0). Πρόσωπο της βραδιάς ο Νίκος Γκάλης.

[googlead][/googlead]

Άξιζε η αναμονή στον Άρη... Το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, όμως το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου γράφτηκε μία ακόμα σελίδα δόξας για τους «κίτρινους». Το «Κλεάνθης Βικελίδης» έζησε μεγάλες στιγμές, εκεί όπου 18.000 οπαδοί του κατέκλυσαν κάθε γωνιά και δημιούργησαν το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» για δεύτερη φορά, κάνοντας τα φλας ακόμα και των κινητών τηλεφώνων των ποδοσφαιριστών να αστράψουν.

Το ιστορικό βράδυ, μάλιστα, είχε και... κερασάκι στο φινάλε. Ο Μιλούνοβιτς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων «χτύπησε» και χάρισε τη φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στους Αργεντινούς, με τους Θεσσαλονικείς να στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Και, φυσικά, όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδό θα μείνουν χαραγμένα στις μνήμες όσων έδωσαν το «παρών» για πολλά χρόνια...

Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων έδειξαν πόσο διαψασμένοι είναι για την επιστροφή στον φυσικό τους χώρο, τη Super League και δημιούργησαν εκπληκτικοί ατμόσφαιρα. Πρόσωπο της βραδιάς, φυσικά, ο Νίκος Γκάλης. Ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη για την είσοδό του στο «Hall of Fame», έκανε τον γύρο του γηπέδου και έδειχνε φανερά συγκινημένος από την απίστευτη υποδοχή.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Δημήτρης Σπανός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 20 ποδοσφαιριστές του που δεν είχαν παίξει αρκετά μέχρι τώρα. Εξάλλου, το φιλικό αυτό διεξήχθη κυρίως για να καταλάβουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του το μέγεθος του συλλόγου που υπηρετούν...

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μαραγκός, Σόουζα, Παυλίδης, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Νέτο, Ντούνης, Καπνίδης, Τζανακάκης. Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Ιντζόγλου, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Πασάς, Μουμίν, Λώττας, Διαμαντόπουλος, Κάσσος.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Μπουστίγιος, Ράμος Μίνγκο, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ρόσκοπφ, Λούνα, Μπροτσέρο. Έπαιξαν και οι: Βαϊγκάντ, Κανέτε, Αμπάντια, Ομπάντο, Κορονέλ, Μπαλέρντι.

Δείτε φωτογραφίες από τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση...

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 22:45

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep