Παρουσίαση και... Μπόκα

Media Day στον Άρη για τις νέες εμφανίσεις και το σπουδαίο φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς.

[googlead][/googlead]

Λίγες ώρες πριν το σπουδαίο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς οι «κίτρινοι» παρουσίασαν τις νέες τους εμφανίσεις και αποκάλυψαν την 3η, δηλαδή τη λευκή με τα γκρι μανίκια. Στη Media Day μίλησαν οι Αντώνης Καπνίδης, Κενάν Μπαργκάν, Ντάρσι Νέτο, Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Καντιμοίρης. Όλοι τους, φυσικά, δήλωσαν ανυπόμονοι να ζήσουν την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Τετάρτης (08/11).

arb

Ο Καπνίδης ανέφερε:

«Σήμερα θα είναι μια ευχάριστη παρένθεση. Είναι μια ευκαιρία να έρθει ο κόσμος, να γιορτάσει μαζί μας και να μας δείξει την συμπαράστασή του. Τον χρειαζόμαστε και σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο. Το γήπεδο να είναι γεμάτο και εμείς να έχουμε υγεία».

Ο Μπαργκάν είπε:

«Και εμείς έχουμε δει βίντεο όπως και οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα. Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε να ζήσουμε. Μόνο ο Νέτο το έχει ζήσει. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να νιώσουμε αυτή την ατμόσφαιρα».

Ο Νέτο δήλωσε:

«Να μιλήσω για το 2009. Ήταν φανταστικό. Σίγουρα περιμένουμε κάτι ίδιο και σήμερα. Το Χαριλάου ήταν σαν το Μπομπονέρα στην Αργεντινή. Τους περιμένουμε όλους σήμερα στο γήπεδο, να γιορτάσουμε μαζί. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και αυτό να είναι μια αρχή για την καλή συνέχεια που θα έχει η ομάδα από εδώ και πέρα».

Ο Καντιμοίρης σημείωσε:

«Πρώτα από όλα είναι τιμή μας που είμαστε μέλη του Άρη και έρχεται μια τόσο μεγάλη ομάδα για δεύτερη φορά στο γήπεδό μας. Σήμερα θα ζήσουμε μια εμπειρία που είναι εμπειρία ζωής. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και αυτό να είναι μια αρχή για την καλή συνέχεια που θα έχει η ομάδα από εδώ και πέρα. Ελπίζω ο κόσμος να το χαρεί και εμείς οι παίκτες να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για τη νέα χρονιά».

Ο Σόουζα συμπλήρωσε:

«Σήμερα έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μπροστά μας. Όλοι θέλουμε να το διασκεδάσουμε πολύ. Ξέρουμε ότι στόχος της ομάδας είναι να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο σήμερα είναι μια μέρα που θέλουμε εμείς και οι οπαδοί μας να περάσουμε καλά».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep