«Κοιτάμε ψηλά»

Ο Νίκος Κουρμπανάς στάθηκε στη σημασία που έχουν οι τρεις βαθμοί για τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός των Αιγιωτών τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και υπογράμμισε ότι στόχος του Παναιγιάλειου είναι να κοιτά ψηλά . Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά τη νίκη (3-2) επί του Πανσερραϊκού:

«Δύσκολο ματς, έτσι όπως εξελίχθηκε. Η ομάδα μπήκε πολύ καλά, πέτυχε δύο γκολ. Θα μπορούσε πριν το 2-1 να τελειώσει το παιχνίδι, να γίνει 3-0. Δυστυχώς στην επόμενη φάση έγινε το 2-1 και όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει ότι τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύον, πέφτει η ψυχολογία η δικιά μας και ανεβαίνει του αντιπάλου. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά εμείς πετύχαμε και τρίτο γκολ και πάλι στο 3-1 θα μπορούσε να γίνει 4-1. Τελείωσε το ημίχρονο.

Η ομάδα κινήθηκε σε καλά επίπεδα. Πήραμε ένα γκολ ασφαλείας. Αυτό που εμείς δεν είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ηρεμία, μας παρέσυρε η καλή απόδοση της ομάδας στο πρώτο και δεν φυλάξαμε το  παιχνίδι. Εκεί έγινε το λάθος. Από όλους μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας στο μυαλό σου και το ματς της περασμένης αγωνιστικής, που δεχθήκαμε γκολ στο τέλος, όταν γίνεται 3-2, πάντα έχεις στο μυαλό σου μήπως πάθεις ζημιά. Παρά ταύτα, ο αντίπαλος είχε την υπεροχή, κλειστήκαμε πίσω για να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα και σε δύο τρεις αντεπιθέσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό.

Η νίκη είναι πάντα νίκη. Αυτό το παιχνίδι θα μας διδάξει πολλά και αγωνιστικά και τακτικά.  Τα προβλήματα τα δικά μου και των παικτών τα ξέρω, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Θα πρέπει  να αποκτήσουμε ισορροπία στο παιχνίδι, έχουμε κάποια καλά διαστήματα και κάποια αρνητικά.

Η ομάδα έχει 4 βαθμούς, είναι σημαντικός ο βαθμός και στη Σπάρτη. Βλέπουμε και τα άλλα αποτελέσματα. Θα έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια, τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είναι απαιτητικός ο κόσμος του Αιγίου. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε το βάρος της ευθύνης. Για αυτό στενοχωριόμαστε όταν έχουμε ισοπαλίες εντός ή όταν δεν πάει κάτι καλά. Ο στόχος δεν αλλάζει, είναι η ομάδα να κοιτάει ψηλά, θα βρει καλύτερα πατήματα, καλύτερη λειτουργία όπως όλες οι ομάδες. Υπάρχουν πάντα αγωνιστικά προβλήματα και μπορούμε να τα διορθώσουμε.

Δεν υπάρχει παράπονο. Υπάρχουν και παιδιά που δεν είναι στην καλύτερή τους ημέρα. Είναι στενάχωρο για κάποια παιδιά, αλλά τα στηρίζω.  Πρέπει να στηρίζουμε το μέλλον της ομάδας».

Ο  Δημήτρης Τσερκέζος δήλωσε: «Η κάθε νίκη είναι σημαντική. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, ήταν σημαντικό να κάνουμε νίκη και τα καταφέραμε. Δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι. Κοιτάζουμε μπροστά να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η προσπάθεια είναι μεγάλη. Αν συνεχιστεί, θα πάνε καλά τα πράγματα. Έχουμε την ίδια πίεση είτε εντός είτε εκτός και προσπαθούμε πάντα για τη νίκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep