Εξω Μάρτος και... Ρούσσος

Ο Ισπανός Μάριο Μάρτος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ έκπληξη αποτελεί η απουσία του Άλμπερτ Ρούσσου από τη 19αδα του ΟΦΗ για το ματς στην Καρδίτσα.

[googlead][/googlead]

Παπαστεριανός και Παπατόλιος in, Μάρτος και Ρούσσος out...

Αυτές είναι οι διαφοροποιήσεις στην 19αδα που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι του ΟΦΗ την Κυριακή (5/11, 15:00) στην Καρδίτσα σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του σε αντίθεση με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό Μάριο Μάρτος, ενώ όπως προκύπτει από την ενημέρωση της ΠΑΕ η επιλογή του Θανάση Παπατόλιου αντί του Άλμπερ Ρούσσου (μιας και δεν αναφέρεται κάποιο πρόβλημα τραυματισμού) είναι αγωνιστική.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος είχε παίξει Σέρρες ως αλλαγή σε ένα διάστημα πάντως που ο ΟΦΗ δεν είχε διαχειριστεί πολύ καλά το προβάδισμά του σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι τραυματίες Μονιάκης, Περογαμβράκης, Πλευράκης και οι Φαζός, Παναγιώτου, Μπολάκης και Κοντογιάννης.

Την 19αδα που θα πετάξει την Παρασκευή 3/11 στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα αποτελούν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Οι παίκτες θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί στην Καρδίτσα (υπήρχε πρόβλημα με τα εισιτήρια για αναχώρηση στις 4/11) και θα διεκδικήσουν την Κυριακή το δεύτερο σερί διπλό στη Football League.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 6/11.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep