«Ευχαριστώ» σε Τσιάκο, Αγοραστό

Ο ΑΣ Αναγέννηση ευχαρίστησε τους Βασίλη Τσιάκο, Κώστα Αγοραστό για τις ενέργειές τους σχετικά με το αθλητικό κέντρο.

[googlead][/googlead]

Ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφεριάρχης, Βασίλης Τσιάκος επισκέφθηκαν πρόσφατα τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες κατασκευής του αθλητικού κέντρου της Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο ΑΣ, λοιπόν, με ανακοίνωσή του τους ευχαρίστησε και αναφέρθηκε στην πολύ θετική εξέλιξη που σημειώθηκε στην κατάθεση του αιτήματος:

«Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904 με αφορμή τις θετικές εξελίξεις για το μεγάλο έργο του αθλητικού κέντρου στον ιστό της πόλης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Αναγέννηση 1904 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως τον συμπολίτη αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, για τις μέχρι τώρα ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί για την δρομολόγηση του μεγάλου έργου του συλλόγου μας. Της εκπλήρωσης δηλαδή του ονείρου δεκαετιών των Αναγεννησιωτών, της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου στον ιστό της πόλης.

Ήδη έχουμε πλέον μια ακόμη πολύ θετική εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση με την κατάθεση του αιτήματος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση. Η Αναγέννηση ξέρει να τιμά και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα της και συνεισφέρουν απο οποιοδήποτε πόστο για την πρόοδο του Νομού και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καρδιτσιωτών.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep