«Ναι» του Υπουργού

Πηγή φωτ.: thessaliatv.gr Πηγή φωτ.: thessaliatv.gr

Θετικές εξελίξεις για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου - γηπέδου της Αναγέννησης Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Τα όποια εμπόδια είχαν εμφανιστεί με την παραχώρηση έκτασης στην περιοχή Αγίου Νικολάου δεν πτόησαν την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο ΑΣ μαζί με συνεργαζόμενους φορείς συνεχίζουν τις προσπάθειες για να μπει στην τελική ευθεία η κατασκευή αθλητικού κέντρου - γηπέδου και την Τρίτη (31/10) δρομολογήθηκαν θετικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «thessaliatv.gr», ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός με τον αντιπεριφεριάρχη, Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκαν τον Υπουργό Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου. Του κατέθεσαν ολοκληρωμένη πρόταση για παραχώρηση χώρου στον ιστό της πόλης που είναι ανεκμετάλλευτος για την χρήση απο την Αναγέννηση, αλλα και την κοινωνία της Καρδίτσας ώστε να δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο - γήπεδο του Συλλόγου που ταυτόχρονα θα περιλαμβάνει και κοινωνικές δομές.

Ο Υπουργός απάντησε θετικά και ενημέρωσε ότι θα ανακοινωθεί η παραχώρηση του χώρου προσεχώς. Επομένως τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός παράλληλα με τη θετική έγκριση των αρμόδιων φορέων. Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει δεσμεύσει ήδη 500.000 ευρώ απο το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με απόφαση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου για να ξεκινήσει το έργο...

Βέβαια, αν είχε γίνει δεκτή η αρχική πρόταση του ΑΣ για την παραχώρηση της έκτασης στον Άγιο Νικόλαο, που είναι δεσμευμένη στην ΕΠΣ Καρδίτσας εδώ και 14 χρόνια, οι διαδικασίες θα είχαν προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα και σε λίγους μήνες θα ξεκινούσαν τα έργα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2017 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep