Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρουσιάση πλάνου των «11»

Η «ομάδα εργασίας» θα παρουσιάσει την Κυριακή το πλάνο σωτηρίας της ΑΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Ζήση Γρηγορίου ανέφερε:

«Ύστερα από σχεδόν ένα μήνα διαβουλεύσεων, συζητήσεων και διεργασιών με φορείς, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, παλαίμαχους της ΑΕΛ και φιλάθλους απευθυνθήκαε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη με σκοπό την αποσαφήνιση του τοπίου ως προς τα διοικητικά, αλλά και των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα πλάνο που θα έχει ως μοναδικό σκοπό να περιέλθει το συντομότερο δυνατό η ΑΕΛ στα χέρια των φιλάθλων της.

Δεδομένου ότι οι ημερομηνίες «πιέζουν» και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από την πλευρά του κ. Πηλαδάκη, καταθέτουμε την οριστική μας πρόταση, την οποία θα παρουσιάσουμε την Κυριακή 27/05/2012 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.

Καλούμε, λοιπόν, ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που επιθυμούν να συμβάλλουν ή και να συμμετέχουν στην επόμενη μέρα της ΑΕΛ να προσέλθουν έτσι ώστε να αναδιαμορφώσουμε ένα οριστικό πλάνο το οποίο θα τεθεί υπόψη του μεγαλομετόχου κ. Πηλαδάκη.

Στόχοι της συγκέντρωσης - συνέλευσης αυτής είναι η διασφάλιση της εξυγίανσης της ομάδας μας, η ΑΜΕΣΗ ανεύρευση των απαραίτητων πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας και, φυσικά, η ομαλή μεταβίβαση των μετοχών σε μια ευρύτερη λαϊκή βάση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΣΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (με οικονομική θέση)».

Last modified onΣάββατο, 26 Μάιος 2012 14:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep