Η αρχή το ήμισυ του παντός

Ο Παναιγιάλειος αναχωρεί για τη Σπάρτη με 18άδα και χωρίς Καζναφέρη, Βλάχο, Τσάπαλο.

[googlead][/googlead]

Με τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια (14) από κάθε άλλη ομάδα της Football League έκλεισε την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος. Και η στιγμή που όλοι περίμεναν στη «μαύρη θύελλα» έφτασε. Την Κυριακή (29/10, 15:00) αντιμετωπίζουν τη Σπάρτη εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στόχος; Αφενός μεν να αποδείξουν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι έχουν συνειδητοποιήσει πως το πρωτάθλημα ξεκινά και αφετέρου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα που απαιτούν όλα τα ματς.

Οι «μελανόλευκοι» γνωρίζουν τον αντίπαλο. Τον αντιμετώπισαν, άλλωστε, δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ωστόσο, τα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό της 1ης αγωνιστικής.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς ανακοίνωσε 18άδα και άφησε εκτός τους Τσάπαλο, Καζναφέρη, Βλάχο, Κόκκορη, Κάναλς, Ντέμο, Βατουσιάδη, Τσουρή και Σακελλαρόπουλο. Η αποστολή: Πολίτης, Αθανασίου, Ρέλλας, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Γκούμας, Σμίλτος, Γαβριηλίδης, Μπρους, Κριστέτο, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Σταματής, Γκούφας και Γεωργακόπουλος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 16:00 από το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με προορισμό την πρωτεύουσα της Λακωνίας για να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 28 Οκτώβριος 2017 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep