"Ετοιμοι για όλες τις συνθήκες"

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος διαχώρισε το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά από τα παιχνίδια τη Football League.

[googlead][/googlead]

Απόντων των Μανόλη Μονιάκη, Αλέξη Περογαμβράκη ο τρίτος στην ιεραρχία αρχηγός του ΟΦΗ, ο Ανέστης Νάστος, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς απέναντι στον Πλατανιά για το κύπελλο.

Μετά την επικράτηση 1-0 ο αμυντικός μέσος των Κρητικών ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη σε όλες τις συνθήκες, αφού τα παιχνίδια της Football League θα διαφέρουν από την αναμέτρηση κυπέλλου με τους Χανιώτες.

Παραδέχτηκε επίσης ότι... βαραίνει περισσότερο τους παίκτες του ΟΦΗ η επετειακή φανέλα, αλλά θέλουν να δείξουν πως αξίζουν να τη φορούν.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ματς με τον Πλατανιά:
"Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά νομίζω ότι εμείς οι παίκτες από το ξεκίνημα κάναμε το παιχνίδι, πιο εύκολο για μας. Μπήκαμε δυνατά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Και σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε εκείνους που ήταν στον πάγκο και σε αυτούς που ήταν εκτός αποστολής.

Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Η έναρξη του πρωταθλήματος για μας ήταν από σήμερα. Ετσι το είδαμε. Ότι ξεκινάμε από σήμερα. Στο παιχνίδι όλα εξελίχθηκαν υπέρ μας. Συγχαρητήρια σε όλους και κοιτάμε το παιχνίδι  της Δευτέρας με τον Πανσερραικό, το οποίο είναι διαφορετικό. Είναι δύσκολο.

Πρέπει να δουλέψουμε. Να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος είναι οι τρείς βαθμοί σιγά σιγά και το καλό ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα βγάζει η ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια και υποστήριξη. Εύχομαι να ξεκινήσουμε δυνατά και να εξελιχθεί το πρωτάθλημα, έτσι όπως θέλουμε από την αρχή. Εχουμε ένα στόχο και ευελπιστούμε όλοι ότι θα τον πετύχουμε".

-Για την επετειακή φανέλα του 1987:
"Οποια φανέλα του ΟΦΗ και αν φορέσεις είναι τιμητική. Ακόμα περισσότερο, αυτή η φανέλα που την τιμήσανε κάποιοι παίκτες, που σήμερα είτε είναι προπονητές μας, ή διοικούν. Μας βαραίνει περισσότερο, αλλά θέλαμε να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε να τη φοράμε. Ηταν μια ωραία κίνηση και πιστεύω ότι και εμείς τιμήσαμε τη φανέλα αυτή και είχαμε μια καλή παρουσία".

-Για το νέο πρωτάθλημα της Football League:
"Εχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Εχουμε δείξει και στα φιλικά, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι, ότι είμαστε μια ομάδα που θα μπαίνει δυνατά. Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αν συνδυαστεί αυτό με καλό ποδόσφαιρο, έχει καλώς. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά είμαστε ΟΦΗ και όπου παίζουμε θα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς".

-Για τις δύσκολες συνθήκες και έδρες:
"Σίγουρα δεν θα είναι όπως το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Θα πάμε σε κακά γήπεδα και δύσκολες έδρες. Ο Πλατανιάς έπαιξε ποδόσφαιρο και μας βοήθησε. Άλλες ομάδες θα παίξουν διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep