"Με κόσμο δεν φοβόμαστε τίποτα"

Ο Γιώργος Βαζάκας ανέλυσε στο FL News το κέρδος της Αναγέννησης από το ματς με τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς.

[googlead][/googlead]

Ανταγωνιστικότατη παρουσιάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κύπελλο την Τετάρτη 25/10 (ήττα 1-2 στο φινάλε) και ο Γιώργος Βαζάκας υπογράμμισε στο "FL News" το κέρδος της συσπείρωσης.

"Αν γυρίσει μόνιμα ο κόσμος στο γήπεδο, η Αναγέννηση δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αυτό είναι το στοίχημά μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΣΑ, ενώ έθεσε ως στόχο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Δράμα (29/10, 3 μ.μ., ΕΡΤ3) "να κάνουμε τον αντίπαλο να μας χειροκροτήσει"

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το ματς με Παναθηναϊκό:
"Πήγαμε για να κερδίσουμε. Δεν αγωνιστήκαμε για την εμπειρία. Παίζαμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και είχαμε θετικά συμπεράσματα. Μπορούμε να γίνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως ήταν ότι συσπειρώσαμε τον κόσμο. Αρχίζει ο κόσμος να πιστεύει στην Αναγέννηση. Αν κατορθώσουμε να γυρίσει μόνιμα ο κόσμος -που είναι η δύναμή μας- η Αναγέννηση δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αυτό είναι το στοίχημα και το δικό μου και της ομάδας: να επιστρέψει ο κόσμος".

-Τι κρατάει αγωνιστικά:
"Δεν είχαμε τα πατήματα του Παναθηναϊκού που έχει δώσει αρκετά επίσημα παιχνίδια. Και μπορεί να έκανε αλλαγές, όμως στο τέλος έπαιζε με 7 βασικούς. Οσο αντέξαμε, είχαμε ρυθμό και κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Τον παίξαμε στα ίσια. Το κρατάμε αυτό. Από κει και πέρα κάναμε δύο λάθη τακτικά, αλλά θα τα βελτιώσουμε. Μαθαίνεις μέσα από τα μεγάλα ματς. Βλέπεις τα λάθη σου".

-Για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη Δόξα:
"Παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Θα έχει κόσμο η Δόξα στο πλευρό της. Προετοιμαζόμαστε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και στο τέλος -αν μπορέσουμε- να κάνουμε τον αντίπαλο να μας χειροκροτήσει. Αυτός είναι ο στόχος μας".

-Για το διαζύγιο με τον Γιώργο Υφαντή:
"Είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα. Είχε ένα τραυματισμό και ζήτησε να αποχωρήσει για να πάει κάπου να παίζει. Είναι παιδί της Αναγέννησης και η πόρτα παραμένει πάντα ανοικτή για εκείνον".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep