«Χωρίς φόβο, με σεβασμό»

Ο Πέτρος Δημητρίου απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους ενόψει του αγώνα Κυπέλλου του Αχαρναϊκού με τον Ολυμπιακό.

[googlead][/googlead]

Χωρίς φόβο, με σεβασμό και με στόχο να παίξει ελεύθερο ποδόσφαιρο θα παραταχθεί ο Αχαρναϊκός στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (25/10) απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Μενιδίου, Πέτρος Δημητρίου σε δηλώσεις του στο FL News. Όπως είπε, οι «πράσινοι» δεν θα αλλάξουν κάτι από αυτό που έχουν μάθει να παίζουν και, σίγουρα, δεν θα παίξουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.

Ο Δημητρίου ανέφερε στο FL News σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στους Πειραιώτες:

«Είναι μία μεγάλη γιορτή για εμάς που παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στο γήπεδο του Ιωνικού. Σεβόμαστε πάντα τον μεγάλο αντίπαλο, αλλά ο στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Σίγουρα έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά το ρόστερ είναι μεγάλο.

Θέλω να βεβαιώσω τον κόσμο ότι ο Αχαρναϊκός θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς σκοπιμότητες και με στόχο να παίξει ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο είναι να δείξουμε ότι έχουμε φιλόδοξα παιδιά που θα κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια και δεν θα παίξουν καταστροφικό ποδόσφαιρο.

Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ό,τι έχουμε δουλέψει τόσο καιρό στην προετοιμασία. Ότι είμαστε μία νέα ομάδα με πολλά ταλαντούχα παιδιά, το μεγάλο όπλο της οποίας είναι η φιλοδοξία και η διάθεση. Οι δικές μου εντολές είναι ότι δεν θα αλλάξουμε κάτι από αυτό που έχουμε μάθει να παίζουμε.

Καλό θα είναι ο κόσμος να μας συμπαρασταθεί. Θα δουν παιδιά κάτω των 23 ετών που θα προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Για ομάδες όπως ο Αχαρναϊκός τέτοια παιχνίδια μένουν στην ιστορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep