"Ας ψάχνουμε τον δεύτερο"

Υπερκαλυμμένο και πιο υποψιασμένο χαρακτήρισε τον φετινό Αρη ο Χρήστος Μπούρμπος.

[googlead][/googlead]

Η εκκίνηση με νικηφόρο σερί "για να ψάχνουμε μετά τον δεύτερο" είναι το ζητούμενο για τον Άρη σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο.

Παράλληλα, ο έμπειρος δεξιός μπακ χαρακτήρισε την ομάδα του υπερκαλυμμένη και πιο υποψιασμένη, μετά το περσινό πάθημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στον Libero 107,4 FM:

-Για την αναβολή της πρεμιέρας:
"Για εμάς ήταν αναμενόμενο.  Δεν είμαστε και σίγουροι ότι θα ξεκινήσει και τώρα που είπαν, αλλά αυτά πρέπει να τα παίρνουμε ως δεδομένα και να προχωράμε".

-Για τα φιλικά:
"Μετά από ένα σημείο κουράζουν τα φιλικά. Δεν υπάρχει στόχος. Αυτό είναι δεδομένο και πρέπει να ανταποκριθούνμε στις συνθήκες και να παίρνουμε όσα περισσότερα μπορούμε από τα φιλικά".

-Για τον τραυματισμό του:
"Ο τραυματισμός μου ευτυχώς δεν είναι κάτι το σοβαρό. Σε 2-3 μέρες θα βρίσκομαι κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και θα προσφέρω στην προσπάθεια της".

-Για την ετοιμότητα της ομάδας:
"Κατά την άποψη μου η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο προπονητής ανέφερε πρόσφατα πως τα φιλικά κουράζουν τους παίκτες. Εμεί προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο, όμως κακά τα ψέματα, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της με τα επίσημα παιχνίδια. Θα γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι".


-Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές:
"Υπάρχουν στην ομαδα 2 παίκτες σε κάθε θέση. Υπάρχει βάθος και όποιος και να παίξει η ομάδα θα έχει λύσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε συνεχόμενα παιχνίδια και να μην έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών. Φέτος η ομάδα είναι υπερκαλυμένη. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε".

-Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν:
"Αναφορικά με εμάς, τους ποδοσφαιριστές, και με τη διοίκηση, η ομάδα είναι πιο υποψιασμένη από την κατηγορία φέτος. Οι παίκτες που ήρθαν ειδικεύονται σε αυτή την κατηγορία. Έχουν έρθει παιδιά διψασμένα για διάκριση".

-Για τον φετινό ΑΡΗ:
"Η ομάδα πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να πάρουμε από την αρχή τις νίκες και να μην μπορεί καμία ομάδα να νομίζει πως μπορεί να μας κόψει βαθμούς. Νίκες από την αρχή και ας ψάχνουμε μετά τον δεύτερο. Πρέπει να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Να φύγει από αυτή την κατηγορία".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep