"Ετοιμος 100% ο ΟΦΗ"

Ο Θανάσης Παπατόλιος (πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr) Ο Θανάσης Παπατόλιος (πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Σαιτάκης, ofi1925.gr)

Τη βεβαιότητά του για την απόλυτη ετοιμότητα του ΟΦΗ εξέφρασε ο Θανάσης Παπατόλιος.

[googlead][/googlead]

Πεπεισμένος για την απόλυτη ετοιμότητα του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο μέσος Θανάσης Παπατόλιος (ο οποίος εσχάτως επιστρατεύεται από τον Νίκο Παπαδόπουλο και στη θέση του αριστερού μπακ), μετά τη νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη στην πρόβα πρωταθλήματος.

"Δώσαμε ένα ακόμη φιλικό από τα πολλά που έχουμε δώσει. Ακόμα μια νίκη. Καλό για την ψυχολογία μας, όπως έχω ξαναπεί. Να κερδίζει η ομάδα. Ευελπιστούμε ότι αυτήν την εβδομάδα, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ καιρό με προπονήσεις και φιλικά. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Από φιλικό σε φιλικό βελτιωνόμαστε. Σε κάθε παιχνίδι μετράνε οι τρείς βαθμοί".

Για το βαθμό ετοιμότητας σημείωσε πως "ο ΟΦΗ είναι 100% έτοιμος. Είμαστε πολύ καιρό με προετοιμασία και αν αργήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα χάσουμε αυτό που χτίσαμε τόσο καιρό. Και ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Όχι άλλη καθυστέρηση".

Ερωτηθείς τέλος για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αρχίζει με δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του ανέφερε: «Δεν είναι καλό και μάλιστα δύο συνεχόμενα. Εμείς όμως είμαστε ΟΦΗ, έχουμε ένα στόχο. Πάμε μόνο για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε. Είναι δύσκολες έδρες, ξέρουμε πως είναι η Β’ Εθνική με τις ομάδες που θα κλείνονται. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια και θα πάμε για τη νίκη».

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep