Ενεργοποίηση από... εννέα!

Ο Αχαρναϊκός καλείται να διακανονίσει οφειλές με εννέα ποδοσφαιριστές για να μην του αφαιρεθούν οριστικά βαθμοί.

[googlead][/googlead]

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αχαρναϊκός. Η νέα διοίκηση καλείται να βρει λύσεις στα χρέη της περασμένης σεζόν, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα για να μην κινδυνεύσει η παρουσία των «πράσινων» στο πρωτάθλημα. Και το κακό για την ομάδα του Μενιδίου είναι ότι οι υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσει δεν είναι λίγες...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, εκτός των Χρήστου Τζιώρα, Στέργιου Ψιάνου για χρέη στους οποίους το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει ενεργοποιήσει ποινή αφαίρεσης βαθμών, υπάρχουν ακόμα επτά πρώην ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα πρέπει να γίνει διακανονισμός εντός πέντε εργάσιμων ημερών μετά το πρώτο ματς πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση οι βαθμοί δεν θα επιστραφούν (τρεις για κάθε ποδοσφαιριστή).

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει ενεργοποιήσει ποινές και για τους Νίκο Μουστάκη, Μιχάλη Μαρή, Μιχάλη Παπανικόλα, Μανώλη Λιαπάκη, ενώ έχουν σταλεί αιτήματα ενεργοποίησης και από τους Λευτέρη Ματσούκα, Τάσο Χριστοφιλέα και Ταρέκ Τζαζιρί! Το FL News, άλλωστε, σας είχε ενημερώσει σχετικά με τα αιτήματα επιβολής ποινών των έξι πρώτων στις 23 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκδικάσεις των προσφυγών είχε αναφερθεί ότι οφείλονται τα εξής ποσά: 5.100 στον Λιαπάκη, 5.500 ευρώ στον Τζιώρα, 4.000 στον Ψιάνο, 4.500 στον Μαρή, 5.100 στον Τζαζιρί, 2.000 στον Ματσούκα, 2.000 στον Χριστοφιλέα, 2.300 στον Παπανικόλα και 3.200 στον Μουστάκη.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep