Σύσκεψη... σκάουτινγκ

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος είχε συνάντηση με τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ.

[googlead][/googlead]

Το πλαίσιο συνεργασίας του προπονητικού επιτελείου του ΟΦΗ με το τμήμα σκάουτινγκ απασχόλησε την Πέμπτη (12/10) τους «μελανόλευκους». Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος συζήτησε με τα στελέχη του για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα του Ηρακλείου και όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Η επιλογή παικτών για τις υποδομές, αλλά και για την πρώτη ομάδα, οι συνεργάτες που θα υπάρχουν σε όλα τα μέρη της Κρήτης, αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα, ο τρόπος λειτουργίας της Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και των τμημάτων υποδομής, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Κώστας Γιαπιτζόγλου, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Παύλος Αδάμος, ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Πέτρος Μαρινάκης και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Ζερβάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε χρήσιμα στοιχεία και κατευθύνσεις στα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ, για τον τρόπο που η συνεργασία των δυο πλευρών, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του τμήματος σκάουτινγκ με το τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα με το Νίκο Παπαδόπουλο, που είναι η «κορυφή της πυραμίδας» θα είναι πλέον καθημερινή».

*Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (12/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του. Την προπόνηση ακολούθησαν όλοι παίκτες. Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (13/10) το απόγευμα (4μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το Σάββατο (14/10, 7μμ) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep