Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλύτερο το αύριο του Βύζαντα»

 

Αισιόδοξος ο τεχνικός του Βύζαντα, Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως που συνέβαλλαν στην παραμονή του Βύζαντα στη Football League, μοίρασε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και υπογράμμισε πως το μέλλον της ομάδας διαγράφεται ευοίωνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Βύζαντα Μεγάρων:
«Ενα ψυχοφθόρο πρωτάθλημα έλαβε τέλος για τον Βύζαντα ευτυχώς με αίσιο τέλος. Από την προηγούμενη Κυριακή είχαμε σωθεί. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα πολλά προβλήματα που είχε αυτή η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν και να τα ξαναλέμε. Συγχαρητήρια στον απίστευτο αγώνα που έδωσαν τα παιδιά και έσωσαν την ομάδα. Συγχαρητήρια επίσης στη διοίκηση που από το Δεκέμβριο και μετά άλλαξε τα πράγματα. Συγχαρητήρια στους κ.κ. Τσίτο και Πατσίρη που είναι αξιόλογοι γυμναστές και βοήθησαν οι παίκτες να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, Είχαμε πολλές ελλείψεις, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θεωρώ ότι ήμασταν πιο οργανωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και καλύτεροι. Από ένα προσωπικό λάθος όμως στο δεύτερο χάσαμε. Οπως και να έχει όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πιστεύω ότι το αύριο θα είναι καλύτερο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή που βρέθηκε στα πλέι οφ».

Σε ερώτηση του FL News για το μέλλον του στον πάγκο του Βύζαντα, ο κ. Τζαναβάρας τόνισε: «Δεν το γνωρίζω ακόμη. Η συμφωνία μας ήταν για δυο μήνες με προοπτική ανανέωσης για τρία χρόνια. Δεν έχουμε συζητήσει όμως ακόμη, άλλωστε μόλις τώρα τελείωσε το πρωτάθλημα. Θα το δούμε στη συνέχεια».

Σε ερώτηση αναφορικά με την Παναχαϊκή και αν πιστεύει ότι μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, είπε τα εξής: «Η Παναχαϊκή θεωρώ ότι θα το πάρει το εισιτήριο για την Α εθνική και της αξίζει, είναι εξαιρετική ομάδα».

Τους παίκτες του Βύζαντα εκπροσώπησε ο αρχηγός, Σεραφείμ Μωυσίδης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους στα πλέι οφ. Για εμάς δεν ήταν καλό το σημερινό παιχνίδι. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για το λάθος που έκανε, καθώς εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν θα σταθώ όμως στο ματς, αλλά σε ό,τι έγινε όλη τη σεζόν. Συγχαρητήρια στους προπονητές, τον κ. Τζαναβάρα, και τους κ.κ. Τσίτο και Πατσίρη. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε εδώ ήταν ένα θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέρος αυτού του θαύματος».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep