Της πέρασε... χαλινάρια

Ο Μάρκους Ντούνης (αριστερά με το "7") δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το τέρμα που σημείωσε Ο Μάρκους Ντούνης (αριστερά με το "7") δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το τέρμα που σημείωσε

Με «όπλο» την αμυντική του λειτουργία ο Άρης επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΛ και έδειξε πανέτοιμος για την σέντρα του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League εμφανίστηκε ο Άρης, νικώντας με 1-0 την ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (9/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι "κιτρινόμαυροι" με "όπλο" του για ένα ακόμα παιχνίδι την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, σταμάτησαν τα ατού των Θεσσαλών και με το γκολ του Ντούνη στο 72’ πήραν μια σημαντική νίκη από ψυχολογικής άποψης. 

Στον αγωνιστικό τομέα, μόλις στο 3΄η πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαργκάν, να μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρόπουλος. Στο 19΄ το σουτ του Πασά, πέρασε ελάχιστα άουτ στην σημαντικότερη φάση των Θεσσαλονικέων στο α’ ημίχρονο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 72΄όταν μετά από εξαιρετική κούρσα και ασίστ του Κάσσου, ο Ντούνης νίκησε τον Θεοδωρόπουλο. Η ΑΕΛ είχε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά στο 85΄ το πλασέ του Γκριζμάν έφυγε ελάχιστα αουτ και ενώ είχε προηγηθεί λάθος γύρισμα του Ιντζόγλου στον Καντιμοίρη.


ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης (73΄Μαραγκός), Τσουμάνης (46΄Τζανακάκης), Μπούρμπος (73΄Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (73΄Λώττας), Πλατέλλας (46΄Ντούνης), Πασάς (73΄Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Κάσσος), Διαμαντόπουλος (71΄Στεφάνοβιτς).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας (87′ Καρατάσιος), Γουάλας (65′ Κόντορ), Ρέντζας (57′ Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (81′ Κρίζμαν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο(46′ Μπάμπιτς), Ντέλετιτς (72′ Κρητικός), Ναζλίδης (46′ Περόνε).

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 08 Οκτώβριος 2017 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep