Αλλάζει το «Γεντί Κουλέ»

Έκλεισε τεστ με τον Ερμή Ζωνιανών ο ΟΦΗ. Συνάντηση με Πουρσανίδη για το φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ.

[googlead][/googlead]

Κλειστό είναι εδώ και αρκετές ημέρες το «Γεντί Κουλέ», ώστε ο χλοοτάπητας να είναι πλήρως έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Την Τρίτη (03/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος επισκέφθηκε το γήπεδο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων.

Υπενθυμίζεται ότι γίνεται ολική επανασπορά στον χλοοτάπητα και οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου ευελπιστούν ότι έως τις 22 Οκτωβρίου ο αγωνιστικός χώρος θα έχει παρουσιάσει εμφανή βελτίωση. Εξάλλου, απαγορεύεται να γίνει οποιοδήποτε φιλικό παιχνίδι ή προπόνηση μέχρι τότε.

Συνάντηση με Πουρσανίδη

Στα τέλη Νοεμβρίου προσδιορίζεται να διεξαχθεί το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ έπειτα από πρωτοβουλία των παλαίμαχων. Για το παιχνίδι αυτό συναντήθηκαν ο Τσάλος και ο παλαίμαχος άσος, Ηλίας Πορσανίδης, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει την απόλυτη στήριξη στο εγχείρημα και να τονίζει ότι ο ΟΦΗ θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ακόμα ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Αδάμος, οι οποίοι, επίσης, συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο Γεντί Κουλέ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 02:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep