Πρεμιέρα για το τμήμα σκάουτινγκ

Ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος σκάουτινγκ τού ΟΦΗ.

Σηκωμένα μανίκια και δουλειά... Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ άρχισε να λειτουργεί και επίσημα καθορίζοντας τις προτεραιότητες.

Η δράση του, μάλιστα, δεν θα περιοριστεί εντός συνόρων, αφού σε πρώτη φάση επιχερεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με γερμανικές ομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του, με επαφές, συζητήσεις και συνεργασίες εντός και εκτός Κρήτης.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν επιστολές συνεργασίας σε όλες τις ομάδες της Κρήτης, από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Παράλληλα, ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για ανταλλαγή επισκέψεων και τεχνογνωσίας, με ομάδες που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο το θέμα του σκάουτινγκ, όπως είναι στη Γερμανία. Άνθρωποι του ΟΦΗ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα εκεί, για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις και να προωθήσουν τη συνεργασία του ΟΦΗ με γερμανικές ομάδες.

Αυτό το χαρακτήρα είχε και η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (27/9), ο επικεφαλής του τμήματος σκάουντινγκ του ΟΦΗ, Κώστας Γιαπιτζόγλου, με τον εκπρόσωπο γερμανικών ομάδων Βαγγέλη Γκροζάκη.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν ακόμη ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης, ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Κώστας Ζερβάκης και ο βοηθός προπονητή της Κ19 Κώστας Παντζαρίδης".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep