«Ζητάμε παραπάνω πράγματα»

Σε καλά επίπεδα στάθηκε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Άρη σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά.

Τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους αναζήτησε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Άρη όπως δήλωσε ο Νίκος Κουρμπανάς. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» ανέφερε στον Arena Fm ότι η ομάδα του στάθηκε σε καλά επίπεδα και σχετικά με τον στόχο στο προσεχές πρωτάθλημα είπε πως «ζητάμε παραπάνω πράγματα. Το τι θα κάνουμε θα φανεί στο τέλος». Αναφέρθηκε, βέβαια, και στον Δημήτρη Σπανό τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους δύο καλύτερους προπονητές στην κατηγορία. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι της Β’Εθνικής κατηγορίας απέναντι σε δυο πολύ καλές ομάδες. Ο Άρης φέτος κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, με την λογική ότι κινείται προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος με σωστά βήματα. Με παίκτες που έχουν διάρκεια στην Φούτμπολ Λιγκ. Η άποψή μου είναι ότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα κομμένη και ραμμένη για να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία. Πήρε παίκτες πρωταθλητές στην κατηγορία.

Εμείς το θέλαμε το παιχνίδι, ξέραμε με ποιον παίζαμε και θέλαμε την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Σταθήκαμε σε καλά επίπεδα αλλά έτσι πως πήγε το ματς, φάνηκε ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι».

Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα:

«Εκτός από τον Άρη και τον ΟΦΗ περιμένω σίγουρα να μπουν άλλες τρεις ομάδες σφήνα. Αυτές πιστεύω θα είναι τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά και η Δόξα. Και εμείς ζητάμε παραπάνω πράγματα, το τι θα κάνουμε θα φανεί στο τέλος».

Για τον Δημήτρη Σπανό:

«Όλοι οι προπονητές δεν μπορούν να δουλέψουν όλοι στη Super League. Του Σπανού του ανήκει η Β’ κατηγορία! Είναι μέσα στους δυο καλύτερους προπονητές της Β’ Εθνικής. Ο Άρης τι ήθελε; Έναν προπονητή που να ξέρει την κατηγορία. Και εκτός από αυτό είναι και ένα ανερχόμενο παιδί και ένας ανερχόμενος προπονητής. Τι σημασία έχει αν έχει όνομα ο προπονητής. Ο Σπανός έχει μια επταετία που είναι το πρώτο όνομα στην δεύτερη κατηγορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep