«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο Άρης θα είναι 100% έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γιάννη Πασσά.

Για τη νίκη σε βάρος του Παναιγιαλείου στο Κύπελλο και τον βαθμό ετοιμότητας του Άρη όταν ξεκινήσει το πρωτάλημα μίλησε ο Γιάννης Πασσάς. Ο 27χρονος τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θα είναι απόλυτα έτοιμοι και σημείωσε ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους. Όπως είπε:

«Το ξεκίνημα είναι το σημαντικότερο, συνέχεια ανάλογη εξαρτάται από εμάς. Υπήρχε το άγχος και το πρώτο επίσημο, τα φιλικά δεν είναι όπως τα επίσημα. Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να γίνεται καλύτερη η ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δείχνουμε καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο».

Για την Football League:

«Όλα τα παιδιά έχουμε περάσει από την κατηγορία, ξέρουμε πώς είναι να αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη ομάδα, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη, δίνουν το 120%. Ξέρουμε τις δυσκολίες και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να μην έχουμε προβλήματα».

Για το αν νιώθει επιπλέον πίεση είπε:

«Δεν θεωρώ ότι έχουμε έξτρα πίεση, ήταν κακό που δεν βγήκε η ομάδα πέρυσι, αλλά πρέπει να το αφήσουμε αυτό και να βλέπουμε τι έχουμε μπροστά μας».

Για το αν θα είναι η ομάδα έτοιμη στη έναρξη του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω θα είμαστε στο 100%, γι’ αυτό ξεκινήσαμε και την προετοιμασία αρκετά νωρίς».

Για το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς:

«Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι θα το χαρούμε κι εμείς και ο κόσμος. Είναι εμπειρία ζωής για όλους και θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για την εικόνα που έχει από τη Football League και τις άλλες ομάδες:

«Θα είναι το κλασικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα έχει πολύ πάθος, πολύ άμυνα και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει για να «σπάσουμε» τις αντίπαλες άμυνες. Η δύναμη, το πάθος, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο μας. Αν δεν παίζουμε ο ένας για τον άλλο, δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Πρέπει να έχουμε καλό κλίμα, όπως έχουμε και δεν θα αλλάξει και κάτι, όλα θα πάνε μια χαρά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην επίθεση:

«Μπορώ να παίξω αρκετές θέσεις, αυτό είναι και επιλογή του προπονητή μου, αν θέλει να παίζω κάπου συγκεκριμένα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep