«Βαριά του Άρη η φανέλα»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τον διπλό στόχο του Άρη.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός δεν δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο Αίγιο και τόνισε μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο:

«Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων, το ξέρουμε όλοι και αυτό φοβόμασταν μη μας τύχει. Αν ξεπεράσουμε ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο που δεν πατούσαμε καλά, από το 1ο ως το 20ό λεπτό και σε όλο το δεύτερο ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλω κάτι διαφορετικό να δω, όμως όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θέλεις στη συγκεκριμένη ομάδα θα πρέπει να πηγαίνουμε στο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και μπήκαμε οδηγός στον όμιλο. Χρειάζεται βελτίωση και λίγα λόγια».

Για την αλλαγή του Πλατέλλα:

«Δεν είναι θέμα χρυσής αλλαγής. Ο Βαγγέλης είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής που θα μας κάνει τη διαφορά και το έδειξε. Υπάρχουν παιδιά τα οποία είναι εξαιρετικοί παίκτες, κάνουν τη διαφορά, αλλά η φανέλα του Άρη είναι βαριά. Θα πρέπει κάποιοι να τη συνηθίσουν, ώστε να δίνουν το 100% και να μην αγχώνονται».

Αν θέλει και την πρόκριση και την άνοδο:

«Είναι μια τεράστια ομάδα. Δεν πρέπει να αφήσεις κάποιον θεσμό. Άλλωστε έχει ένα ρόστερ 29-30 ατόμων, όλοι ετοιμοπόλεμοι. Θα το παλέψουμε μέχρι τέρμα, αλλά βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep