«Μπορούσαμε ένα γκολ»

Ο Γιώργος Μπιτέλης τόνισε πως η Αναγέννησης Καρδίτσας είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα γκολ. Ο Γιώργος Μπιτέλης τόνισε πως η Αναγέννησης Καρδίτσας είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα γκολ.

Ο Γιώργος Μπιτέλης μίλησε μετά την ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και το νεανικό σύνολο που έχει η ομάδα της Θεσσαλίας στάθηκε ο έμπειρος μέσος της Αναγέννησης, Γιώργος Μπιτέλης και τόνισε πως το μέλλον τους ανήκει και έχουν δυνατότητες για κάτι σημαντικό αυτή τη σεζόν.

«Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως είχαμε καλύτερη εικόνα και στο δεύτερο μέρος φανήκαμε πιο κουρασμένοι. Κάναμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε από το πέναλτι δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε. Είναι αρχή ακόμη, έχουμε μια νέα ομάδα και κάναμε την προσπάθεια μας.

Σήμερα ήταν 14, 15 νέοι παίκτες και φυσικά ξέρουμε πως το μέλλον είναι αυτό που μας ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε κοντά μας, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και πιστεύω πως με τον τρόπο που λειτουργούμε θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό στη συνέχεια».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep