"Να ασχοληθεί όλη η υφήλιος!"

Η ανακοίνωση του "Super 3" για το φιλικό του Αρη με τη Μπόκα Τζούνιορς.

Το "δακτυλίδι της φωτιάς" που σχημάτισαν οι αναμμένοι πυρσοί κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών του Αρη και της Μπόκα Τζούνιορς στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 5 Αυγούστου 2009 έχει γράψει ιστορία, αλλά ο "Super 3" θέτει ως στόχο να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα που θα ξεπεράσει εκείνη τη βραδιά στο νέο ραντεβού των δύο ομάδες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ζητούμενο για τους οργανωμένους οπαδούς του Αρη είναι να "κάνουμε ξανά όλη την υψήλιο να ασχοληθεί με την πάρτη μας" και υπόσχονται έδρα... κολαστήριο. Επισημαίνουν, πάντως, στην ανακοίνωσή τους -αναφερόμενοι στη Μπόκα- ότι "οι μάγκες αυτοί μας σέβονται". Αναλυτικά:

"Εισιτήρια για το μεγάλο φιλικό με την Μπόκα.

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του μεγάλου φιλικού αγώνα με την Μπόκα.

Η εικόνα στις 5.8.2009 είναι χαραγμένη στο μυαλό όλων μας.... Στόχος δικός μας να κάνουμε κάτι το οποίο θα ξεπεράσει εκείνη την μαγική βραδιά. Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουμε ότι δεν πάμε για κανένα άλλο λόγο στο γήπεδο παρά μόνο επειδή είμαστε άρρωστοι και αγαπάμε αυτήν την ομάδα παθολογικά... Ούτε πανηγύρια ούτε γιορτές ούτε τίποτα. Εμείς απλά θα πάμε γήπεδο, επειδή παίζει ο Άρης και απλά θα κάνουμε ξανά όλη την υφήλιο να ασχοληθεί με την πάρτη μας σε εποχές σκοτεινές για τον σύλλογο.

Ας είναι λοιπόν αυτή η αρχή όπου επιτέλους αυτό το δύσβατο μονοπάτι θα φωτίσει. Και μόνο το γεγονός ότι ομάδα με διηπειρωτικές κατακτήσεις θα κάνει υπερατλαντικό ταξίδι για να έρθει να παίξει με τον Άρη και στα καπάκια να γυρίσει πίσω θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις. Ότι μάγκες αυτοί μας σέβονται....

Ας σεβαστούμε λοιπόν και εμείς τον εαυτό μας... ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ... Το Χαριλάου Θα είναι κολαστήριο, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Μόνο ενωμένος ο σύλλογος θα μπορέσει να συνέλθει....

Ώρα κάποιοι να το καταλάβετε.

Εισιτήρια στο σύνδεσμο θα υπάρχουν καθημερινά μετά τις 20:00 για τις θύρες 2, 3,7,9 στις τιμές που έχουν ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Όσοι πάρουν από τους συνδέσμους εισιτήρια για την ΘΥΡΑ 3 θα υπάρχει και λαχνός των 2 ευρώ ο οποίος θα πηγαίνει για την στέγαση του συνδέσμου (ναι... η μπυραρία σύντομα θα είναι ελεύθερη προς χρήση ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ).

Οποίος αδερφός δεν πάρει από τον σύνδεσμο η τιμή είναι κανονικά στα 10 ευρώ.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3"

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep