"Ευχάριστο... πρόβλημα"

Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στον Αρη η προσθήκη του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Από τη στιγμή που συνυπήρξαν και στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ανάκογλου ήταν ένας από τους κατάλληλους άνθρωπους για να αναλύσει το προφίλ του φίλου του Βαγγέλη Πλατέλλα καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η έλευσή του στον Αρη δημιουργεί ένα ευχάριστο... πρόβλημα στον προπονητή Δημήτρη Σπανό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στην εκπομπή "AllAboutARIS" στον "Libero 107.4":

-Για τη σχέση τους:
«Είμαστε καλοί φίλοι και μιλάμε είτε στην Αθήνα, είτε από το τηλέφωνο. Είμαι ικανοποιημένος για τον Βαγγέλη, αλλά και γιατί θα ικανοποιήσει την ομάδα".

-Για τα αγωνστικά του στοιχεία:
«Είναι ένα καθαρόαιμο εξτρέμ με βάση τα στοιχεία του. Του αρέσει να παίζει από την δεξιά πλευρά με ανάποδο πόδι. Φυσικά θα κάνει ότι του πει ο προπονητής, δεν δημιουργεί προβλήματα. Το προφίλ του είναι από δεξιά, ως καθαρό εξτρέμ. Έχει πιο πολύ χώρο, να μην εγκλωβίζεται με το αριστερό πόδι. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, είναι μία πολύ καλή προσθήκη παρότι έχουμε και άλλους αξιόλογους παίκτες σε εκείνες τις θέσεις. Θα είναι ένα… ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή.

Στην Β’ Εθνική που παίξαμε με την ΑΕΚ έβαλε αρκετά γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν παραγωγικός. Ήταν από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του. Μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργήσει και να βοηθήσει γενικά την ομάδα».

-Για την προσαρμογή του:
«Έχει την εμπειρία, έχει ξαναπαίξει και έχουμε ξαναπεί ότι η κατηγορία είναι ιδιαίτερη και είναι καλός ένας παίκτης να έχει αγωνιστεί σε αυτήν. Αυτό το βλέπουμε και φέτος στην ομάδα, ο Βαγγέλης έχει την εμπειρία από την κατηγορία, αλλά ξέρει και αρκετά παιδιά από την ομάδα. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και τα υπόλοιπα παιδιά θα τον βοηθήσουν, το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα. Έχει κάνει προετοιμασία, σαν άνθρωπος δεν αφήνει τον εαυτό του. Έκανε προπονήσεις, δεν θα του είναι δύσκολο να προσαρμοστεί».

-Για το κίνητρο που έχει ο Πλατέλλας:
«Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και αυτό του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Να παίζει σε μία ομάδα με κόσμο και πάντα υπάρχει η προοπτική. Με αυτό το σκεπτικό είμαστε όλοι στην ομάδα και με αυτή την σκέψη έρχεται και ο Βαγγέλης Πλατέλλας».

-Για τη δική του κατάσταση:
«Δυστυχώς πάνω που άρχισα να μπαίνω με την ομάδα είχα πάλι έναν τραυματισμό στο πόδι. Δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Θα συνεχίσουμε για δύο εβδομάδες ακόμα ενδυνάμωση, θα κάνω μία μαγνητική ακόμα και τον Οκτώβριο περιμένω να είμαι κανονικά με την ομάδα».

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep