"Δύο ανόδους με 400.000"

Πόσα χρήματα χρειάζεται ο Ηρακλής για να ανέβει από την Α1 ΕΠΣΜ στη Football League σύμφωνα με τον Θοδωρή Δρακόπουλο που προτίθεται να γίνει μπροστάρης της προσπάθειας.

Στην εκπεφρασμένη θέση του για συμμετοχή του Ηρακλή στην Α1 ΕΠΣΜ χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων επέμεινε ο Θοδωρής Δρακόπουλος στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 11/9 και ανέφερε ότι με συνολικά 400.000 ευρώ η ομάδα θα μπορέσει να επανέλθει στο χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με δύο σερί ανόδους.

Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος εμφανίστηκε μάλιστα έτοιμος να γίνει οικονομικός μπροστάρης αυτή της προσπάθειας.

"Αν συμφωνήσουμε να έχουμε 2-3 βετεράνους που μπορούν να αναλάβουν το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς (σ.σ. προφανώς εννοούσε -χωρίς να κατονομάσει- τον Χρήστο Αντωνέλη) μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά. Βγαίνω μπροστά γιατί μου το ζήτησαν φίλοι της ομάδας, όπως ο κ. Ατματζίδης που αποτελεί για μένα πρότυπο. Εάν υπάρξει συμφωνία θα κάνουν συνέλευση οι Αμπελόκηποι και την επόμενη ημέρα η ομάδα θα λέγεται Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Με 100.000 ευρώ η ομάδα ανεβαίνει τρένο, ενώ με 300.000 στη Γ’ Εθνική κάνεις το ίδιο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα ο Δρακόπουλος ανέφερε ακόμη στη Γενική Συνέλευση ότι "πιστεύω στον κόσμο της ομάδας. Το ζήσατε πέρυσι. Οι σύλλογοι πρέπει να διοικούνται από τους φιλάθλους τους. Πρότασή μου είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Είναι μία καθαρή ομάδα, νοικοκυρεμένη, καλή και εντός Θεσσαλονίκης".

Οι όποιες εξελίξεις, πάντως, μετατέθηκαν για τη νέα Γενική Συνέλευση της 18ης Σεπτεμβρίου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep