"Έτοιμοι αρχές Οκτωβρίου"

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε στο FL News για το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών αλλά και το "χρονοδιάγραμμα" της προετοιμασίας του Αχαρναϊκού. 

Η εικόνα του Αχαρναϊκού στο φιλικό της Τετάρτης (6/9) με τον Ηρακλή Ψαχνών, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πέτρο Δημητρίου έστω και αν οι Μενιδιάτες ουσιαστικά μόλις ξεκίνησαν το "μοντάρισμα" μέσω των φιλικών αναμετρήσεων.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" μίλησε στο FL News για το πλάνο του και το πότε υπολογίζει πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις: "Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών. Είμαστε ουσιαστικά στο ξεκίνημα του μονταρίσματος και έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Για εμάς υπάρχει το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα μέσα του μήνα όπου δύσκολα θα είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε, αλλά θεωρώ οτι στις αρχές Οκτώβρη η ομάδα θα είναι έτοιμη".

Στον αγωνιστικό τομέα, οι "πράσινοι" επιστρέφουν στις προπονήσεις με το βλέμμα πλέον στην φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (9/9, 18:00) στο γήπεδο του Βύρωνα κόντρα στην Δόξα. Τέλος γίνονται εποφές προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, στο διάστημα που απομένει μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ελέυθερους ποδοσφαιριστές.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep