«Άφαντος ο Παπαθανασάκης»

Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες της διοργανώτριας να επικοινωνήσει με κάποιον από τον επίσημο Ηρακλή.

Από τα... σάιτ ενημερώνεται η διοργανώτρια αρχή για τις εξελίξεις στον Ηρακλή! Αυτό υποστήριξε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στο Metropolis 95,5, αφού όπως δήλωσε, παρά τις προσπάθεις που έχουν γίνει «ο κύριος Παπαθανασάκης δεν υπάρχει πουθενά, ούτε ο νομικός εκπρόσωπός του»! Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν έχουμε επίσημο χαρτί. Ανεπίσημα από τα σάιτ μαθαίνουμε ότι διαλύθηκε ο Ηρακλής».

Επικοινωνήσατε με τον κύριο Παπαθανασάκη;

«Ο κύριος Παπαθανασάκης δεν υπάρχει πουθενά. Ψάχνουμε να τον βρούμε, δεν υπάρχει. Ο δικηγόρος που έχει, δεν υπάρχει. Βεβαίως και έχουμε κάνει ενέργειες. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μόνο το πρόβλημα του Ηρακλή, έχουμε και άλλα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Κανέναν δεν βρίσκουμε να μας απαντήσει. Έχουμε κάνει προσπάθειες να μιλήσουμε.

Του κυρίου Παπαθανασάκη του τα είχαμε πει και πριν ένα μήνα που είχε έρθει. Ότι «με τα προβλήματα που έχετε αν δεν μπορείτε, είναι πολύ πιο εύκολο να μας πείτε τι θα κάνετε, γιατί ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα. Μας έλεγε ότι θα τα καταφέρει. Εμείς εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας. Έχουμε τα προβλήματα με τα μπαράζ, που δεν έχουμε βρει χορηγούς, έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα, τι να πρωτολύσουμε; Από μόνοι μας ψάχνουμε να βρούμε άκρη, δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Διαβάζουμε τα δημοσιεύματα και ψάχνουμε κάποιον από τον επίσημο Ηρακλή να μας πει τι γίνεται».

Αν θα γίνει μπαράζ σε περίπτωση που φύγει ο Ηρακλής:

«Τι να σας πω. Είμαστε κι εμείς στη διαδικασία να κάνουμε συμβούλιο να δούμε τι θα κάνουμε. Την πληρώνουμε εμείς. Είναι όμηρος η Β' Εθνική, ενώ προχώρησε πέρυσι να κάνει μια εξυγίανση φταίμε για όλα εμείς, που δεν αποφασίζουμε εμείς».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Σεπτέμβριος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep